arhiva: 25/03/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ultima cina
de Rascolnikov la: 25/03/2004 09:45:00
tine-ma de mana si paseste cu mine/ in noaptea asta la fel de neagra ca sufletul meu./ lasa sa luceasca doar lama cutitului/ din mana ta dreapta,/ infinge-mi cutitul in inima,/ si asteapta sa vezi ce se intampla/ priveste-mi sangele cum tasneste/ si simtei cu limba aroma de amorteala./ pune sare si piper si gusta-l din nou,/ gusta-l pana te saturi./ apoi infinge cutitul in alt loc/ si gusta mai departe,/ are acelasi gust peste tot?/ inca nu-ti dai seama?/ mai ia o inghititura!/ simte-mi sangele si atunci ma vei simti si pe mine,/ paseste cu mine in noaptea asta/ si gusta-ma!
4 comentarii
modifica
Arcuiesc distante false
de Radu Herjeu la: 25/03/2004 09:30:00
mii de cioburi pasu-mi sparge/ peste ceruri apasand,/ lung si straniu strigat plange/ langa drumuri prafuite,/ goi copaci se strang in brate/ si-albe frunze cad in noapte,/ ploi de stele sperie luna,/ inundand vazduhul moale./ cu un ochi privesc spre inimi,/ incercand sa le aud,/ vag batand un ritm de viata/ printre mici statui de piatra/ asezate-n mod haotic/ intre mine si-orizont./ cu un ochi zaresc durerea/ cum se scurge pe pamant/ printre umbre lungi si mute/ strans legate de picioare/ incapabile de drum./ intind mainile spre oameni/ arcuind distante false,/ poduri nasc in miez de suflet/ peste frici ascunse-n golul/ ramelor strambe de-oglinzi./ intre noi nu-ncap cuvinte/ numai lacrimi pr  ...continuare .
4 comentarii
modifica
S t r i p T e a s e
de Matei DONEA la: 25/03/2004 09:29:00
- poveste pentru tunde./ ce ochi portocalii are !…/ răsărita parca de nicăieri pe monitoare, pădurea tenebroasa mă dezorientează total câteva secunde. „cine dracu’ n-are ce face la ora asta?” Îmi şoptesc cu o oarecare ilaritate in putinele fire de barba ce le mai am./ după ce mă gândesc cu timiditate, as putea spune : chiar cu groaza, la satanicele regulamente ale jocului îmi materializez brusc o arma in braţe. „duca-se-pe-pustii, toţi si mai ales toate”, mai raţionez eu după ce aţintesc in lungul drumeagului asfaltat preistorica masinarie „de lupta”./ undeva, cineva deschide cu scandal un televizor cu lămpi sovietice iar un altul porneşte decis un camio  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Cum se zambeste pe Internet?
de Aminda la: 25/03/2004 07:25:00
...sau de ce nu pot fi eu, de ce nu poti fi tu/ "doar 30% din comunicare se desfasoara pe canal verbal." cateodata repet obsesiv propozitia asta. am inceput sa imi dezvolt de mica diferitele canale de comunicare si am ajuns sa le aduc la un stadiu de care sunt foarte multumita. in ultimul timp insa, petrecandu-mi o groaza de timp pe net, mi-am dat seama ca aceste canale functioneaza foarte bine doar atunci cand se pot manifesta liber, complementandu-se in anumite situatii, sau actionand deodata. / need of acceptance, hrana orgoliului. am tinut azi un fel de discurs pe tema asta si am ajuns la concluzia ca, desi unii nu vor sa recunosca, fiindca au impresia ca ar fi o slabiciune, nevoia de  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Ce parere aveti despre preotii din ziua de azi?
de tavita la: 25/03/2004 04:28:00
in felul meu, cred in dumnezeu. spun in felul meu pentru ca nu am mers prea des pe la biserica. dar cred! am avut momente in care ma simteam incarcata, dezorientata si mi-as sa ma spovedesc.dar am avut o mare surpriza cand am fost trimisa, cu un aer plictisit, la alt preot in a carui parohie m-as fi aflat./ mie mi se pare aberant! un preot trebuie sa fie mereu la dispozitia oamenilor. eu il vad un fel de "doctor" de suflete. sau poate gresesc eu?/
6 comentarii
modifica
Alt Bivolaru sau “prinde orbu’ scoate-i ochii!”
de ampop la: 25/03/2004 03:10:00
la presiune externă sau nu, justiţia română reacţionat ferm. bivolaru, gabriel şi nu gregorian a fost condamnat de csj. 5 ani închisoare pentru 2200 miliarde de lei, cam 55 milioane de euro ce au facut obiectul “ingineriei financiare” . de ce se numeste oare “inginerie” o chestie ce este mai degraba hoţie primitivă la drumul mare? Şi când te gândeşti că pentru o capră furată s-a pronunţat o pedeapsă de 4 ani... băiatul gabriel a fost sprijinit mai deunăzi de mai marii “partidului” care au mers cu mic cu mare la parchetul de pe langa csj. acum, “volens nolens” a trebuit condamnat, ca era “groasa” treaba. dar, ca in orice stat bananier, făptuitorul, inc  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...