arhiva: 29/03/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ploua
de gabriel.serbescu la: 29/03/2004 13:51:00
ploua... va rog opriti-va din citit si reveniti la verbul de inceput. ploua. concentrati-va un pic... ploua. o umiditate densa invaluie atmosfera si e noapte. felinarele fumega. evident e din cauza condensului. insa revin. ploua, e umed, e noapte si felinarele fumega. noi stateam pe balcon, infofoliti in aceasta ploaie de primavara, si ne uitam la masinile parcate. unele corect - apartinand unor oameni fara doar si poate pedanti, altele la repezeala - grabit, cu gandurile aiurea sau preocupati. / asfaltul e portocaliu, cerul intunecat. stropii fac ca obiectele din jur sa straluceasca stins, ni se face frig, ploua./ oamenilor le e frica de poezie. cineva spunea ca le e frica pentru ca nu mai l  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Nevoia de modele
de Radu Herjeu la: 29/03/2004 11:20:00
ii adoram pentru ca sunt faimosi. sunt apreciati si inconjurati de atentie. primesc premii si se vorbeste de ei in televiziune. au bani si-si pot implini orice vis. sunt prezenti in manuale sau conduc destinele natiunilor./ cele mai numeroase modele nu merita insa prea multa atentie. sunt facute din sclipici, dar atat de goale de continut incat si cei mai aprinsi admiratori ar ingheta auzind ecoul. vedete, de orice fel ar fi ele, ajunse persomalitati de invidiat doar prin mecanismul publicitar uns atat de bine de mass-media. desi ele reprezinta majoritatea modelelor adulate de milioane de oameni, sunt perisabile, ca si interesul celor care au castigat bani din promovarea lor. fiind un produs,  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Cine sunt eu ?
de desdemona la: 29/03/2004 03:57:00
intrebarea aceasta necesita un raspuns mai profund decat datele ce apar pe actul de identitate. / va cunoasteti pe dumneavoastra insiva ? va cunoasteti reactiile, sentimentele, atitudinile si motivatiile ascunse ? ati incercat vreodata sa va analizati in profunzime, si ... sa va cunoasteti natura cea mai intima ?/ eu cred ca in aceasta cunoastere se afla solutia multor probleme de care ne izbim cu totii in fiecare zi. cat de mult din timpul nostru este dedicat actiunii de-a ne auto-justifica si a ne ascunde fata de glasul constiintei noastre? suntem noi oare toleranti si intelegatori? avem iubire si pentru altii (nu numai pentru tot ce se termina cu 'al meu')? / aceasta 'introspectie'  ...continuare .
21 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...