arhiva: 04/03/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
FEMEIA CREATIE DIVINA...
de DESTIN la: 04/03/2004 18:40:00
femeia creatie divina,ea insasi creatoare si datatoare de viata. / este ce eu gandesc despre sexul frumos,inspira: respect,pretuire,daruire si iubire./ imaginati-va numai cateva secunde, cum ar arata acest pamant in lipsa femeii. / barbati, niciodata nu puteti "cere" de la femeii,atat cat ele pot oferi.
45 comentarii
modifica
Zece intrebari pentru amatorii de Unire cu Republica Moldova
de Filip Antonio la: 04/03/2004 17:26:00
1) cam cand se anvizajeaza asa-numita "unire" (un timetable aproximativ)?/ 2) unirea va avea loc intre romania si republica moldova in granitele actuale? daca da, cum va fi integrata transnistria? ce se va intampla cu gagauzia si taraclia?/ 3) as vrea sa stiu cum ar gestiona noul stat romanesc minoritatile ucraineana, rusa si gagauza, cunoscute pentru lipsa lor de loialitate intre 1918 - 1940. mi-l si imaginez pe vadim tudor stand in senat alaturi de voronin, mishin, ostapciuc si cine stie, il mai scot si pe sornikov de la naftalina. / 4) banuiesc ca bilingvismul de la chisinau si monolingvismul rusesc de la balti, comrat sau tiraspol (in caz ca va face parte din noul stat) se vor raspa  ...continuare .
3 comentarii
modifica
07:14 p.m. joi 29.01.2004 printre teorii si concluzii
de gabriel.serbescu la: 04/03/2004 16:08:00
07:14 p.m. joi 29.01.2004 printre teorii si concluzii, eu si prietena mea/ >intr-o zi prietena mea mi-a spus ca atunci cand nebunii, in noptile de vara, se lasa intinsi pe spate si privesc mult timp cerul, ei nu se abandoneaza vreunei stari statice si contemplative, ci se plimba... nebunii se plimba prin stele.../ >personal presupun ca datorita unei deficiente cerebrale o persoana ajunge sa priveasca orice fara sa inteleaga prea multe lucruri, de fapt nu exista conexiuni cu realitatea inconjuratoare, lipseste orice cod de interpretare, si insasi capacitatea de a abstractiza sau folosi simboluri comunicative este nedezvoltata... dar daca ei totusi se plimba?/ >poate ca e posibil ca nebu  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Romania si calea spre ¨bunastare¨
de gabriel.serbescu la: 04/03/2004 16:05:00
romania si calea spre ¨bunastare¨/ ratiunea acestei conferinte se regaseste in concepte des utilizate, chiar pe acest forum, concepte sinonime destinului si fatalitatii: ¨ce ti-e scris pe frunte ti-e pus¨, ¨amara soarta¨, iar imposibilitatea controlului vietii la nivel personal, e deviata in plan politic, unde asertiunea cea mai familiara, din nou fatalista, este ¨avem liderii pe care ii meritam¨./ acum, e evident ca o evolutie economica se produce in timp, presupune diverse strategii, investitii, dar este sustinuta de o mentalitate si de o cultura sociala./ boomul economic englez si ulterior european ( incepand in sec. xviii), nu s-a produs doar cu aparitia primei masini cu aburi  ...continuare .
2 comentarii
modifica
To Be Or Not To Be....Homosexual sau lesbiana ???
de Little Eagle la: 04/03/2004 12:30:00
hello boys&girls,/ iata-ma iar cu un nou subiect ce desigur va stirni iar controverse in cafenea. asa imi place mie, sa disturb apele./ am sa incep intii si intii cu o lista de nume de oameni celebri(ar fi mai lunga dar am gindit ca deocamdata e suficienta)din lume de homosexuali si lesbiene ori bisexuali.ei nu sint in ordine cronologica pe ani si cind au trait si cu ce s-au ocupat in afara de a fi....perversi si ...pacatosi,dar sint sigur ca i-ati admirat si apreciat datorita talentului si contributiei aduse in istoria lumii in diverse domenii./ deci sa incep lista acestor...oameni"abjecti" si..."perversi":/ andre gide,jean genet,caravaggio,leonardo da vinci,michelangello buonarotti,raph  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Despre compromis
de Radu Herjeu la: 04/03/2004 10:32:00
traim intr-o epoca a compromisurilor. asa se spune. mai mult. toata lumea ne indeamna la compromisuri : politicieni, oameni de cultura, vedete. ni se spune cum numai boii sunt consecventi. ca principiile nu tin de foame si ca intr-o lume fara reguli, nu castiga sigur cel ce incearca sa respecte vreuna. ce nu ni se spune niciodata e ca un compromis se raporteaza strict la tine si nu la reguli exterioare tie, impuse de societate. si, prin urmare, un compromis e o negare a propriei fiinte. ca sa te negi, trebuie intai sa stii cine esti. si trebuie sa descoperi lucrurile acelea in care crezi, in jurul carora orbiteaza viata ta interioara, lucrurile acelea fara de care drumurile pe care mergi nu s  ...continuare .
3 comentarii
modifica
viata cu litera mica
de Radu Herjeu la: 04/03/2004 10:23:00
mi-e sila, viata,/ si mi-e frig/ de-atatea drumuri paralele,/ inchise-n gand,/ ninsori de mai/ in intersectii iluzorii,/ sarman cuvant,/ pus sa cerseasca/ un drept fatal la inteles,/ desene in noroi uscat/ zambesc si mint/ si canta si lovesc / lumina ratacita/ in priviri,/ spargand un sens/ in mii de-orbiri,/ marunte adevaruri verzi/ primesc din nou o toamna/ prea devreme,/ si e mereu o gura de pamant/ ce se-ofera generoasa/ sa le-nghita,/ si iar uitam trecutul / inchis in umbra mintii,/ escaladand tradari dupa tradari,/ pe-o scara-orizontala,/ ne auzim strigati/ pe nume fara continut,/ croite din literele mici,/ simboluri caraghioase/ ale tacutei lipse de-ntrupare,/ haladuim din moarte-n moa  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Campanie a MAI pentru o emigrare legala in Spania
de Daniel Racovitan la: 04/03/2004 09:50:00
mai a pus la dispozitia publicului un document cu informatii privind modul de emigrare in mod legal in spania./ detalii gasiti la:/ http://www.mai.gov.ro/diacritice/evenimentemi/campanie_migratie/campanie_migratie.html
5 comentarii
modifica
Amintire
de crinuf la: 04/03/2004 05:36:00
amintire/ şi-acum când văd/ norii pe aripi/ mă mai încearcă/ zborul. /
1 comentariu
modifica
Pic, pic a moarte
de crinuf la: 04/03/2004 05:32:00
ploaie mă ţine-atârnată/ ploaia/ şi ţintă mă ţine-aţintită/ săgeata/ pradă m-omoară cu clipa/ moartea/ şi tu / cu viaţă/ cu tot /
comenteaza!
modifica
Finală
de crinuf la: 04/03/2004 05:27:00
unde e cartea mea pe care / mi-a scris-o,/ s-o urmez,/ însuşi dumnezeu?/ unde aţi pus continuarea/ în care/ mă iartă / şi mă face din nou,/ din adam şi din eva/ sau din şarpe,/ din ce,/ doamneeeee?!!/
comenteaza!
modifica
Proza scurta romaneasca de calitate
de Daniel Racovitan la: 04/03/2004 05:13:00
mi-e dor de niste proza scurta romaneasca, de autori contemporani, cu personaje vii, cu dialoguri care sa sune autentic, la care sa nu se observe "jocul", nescartzaind a hartie si nemirosind cerneala, fara clisee obosite, fara pretiozitati inutile, fara metafore neavenite si bombastice, si care sa aiba magia de a te absorbi in intregime in universul ei. / sugestii?
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...