arhiva: 05/03/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Solo tu -Paulo Setubal
de glencora zota la: 05/03/2004 09:07:00
/ a todas las que me besaron,a todas las que me abrasaron,no las recuerdo mas...son tantas las que me amaron,son tantas las que yo ame. pero tu,quecruel contraste! tu,que jamas me besaste,tu aquen jamas abrace,solo tu en esta alma quedaste,de todas las que yo ame. / am scris versiunea in spaniola a poeziei,ea fiind srisa in portugheza. poezia s-ar traduce astfel: / pe toate cele ce m-au sarutat, pe toate cele ce m-au imbratisat,  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Viata in Italia
de Floricica la: 05/03/2004 08:41:00
sunt noua pe acest forum! imi place acest forum! sper sa il pastram tot asa!/ urmeaza sa plecam in italia la munca, la negru! :-(/ as vrea sa imi dati sfaturi, ce sa fac, ce sa nu fac! noi vrem sa ne stabilim acolo. am niste rude acolo!/ cum am putea sa intram in legalitate?/ intre timp noi invatam limba, si ne pregatim sufleteste de o viata grea! ca pentru niste ilegali!
8 comentarii
modifica
Cat va ramane din salariu?
de elefantul roz la: 05/03/2004 02:39:00
haideti sa lasam la o parte experienta intelectuala a emigrarii, formata dupa decizia de a pleca si dupa perioada de adaptare. toti plecam pentru a ne vinde mai bine ceea ce stim sa facem. intrebarea e simpla: cat va ramane din salariu? e personal subiectul, dar poate se mai lamuresc unde se duc banii atunci cand lucrezi in alta tara si poate nu vom mai fi cantariti dupa nivelul salariului brut, care suna exorbitant de cele mai multe ori, ci dupa "ramasitele" lui. eventual mentionati si niste chirii&impozite pentru o imagine mai clara./ in cazul meu, chirie 500usd, utilitati & restul activitatilor 6-800usd, raman cam 5-600usd/luna.
96 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: