arhiva: 08/03/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
“Omul nou” ceausist si integrarea europeana
de ampop la: 08/03/2004 23:52:00
opera de formare a “omului nou” se pare că a avut un succes nebănuit de către umilele slugi ale “cârmaciului”. de regulă acest “om nou” este un pseudointelectual, absolvent al vreunei facultăţi din perioada “înfloririi patriei” sub oblăduirea partidului. s-a remarcat de pe băncile facultaţii ca activist uascr (uniunea asociaţiilor studenţilor comunişti din românia, pentru cei mai tineri ) şi ca bun turnător al securitaţii. turna fără discernământ, ce fac colegii, profesorii, ce bancuri spun, câtă cafea beau , dacă au sau nu şireturi la pantofi. examenele le lua ca bulă, profesorii fiind puşi de cele mai multe ori în situaţii mai mult decât jenan  ...continuare .
2 comentarii
modifica
SCLAVAGISMUL LUMINAT - o realitate a democratiei politice de azi
de anonimul la: 08/03/2004 10:39:00
comunismul: o idee prost aplicata?/ un subiect extrem de larg si de extensibil. din pacate subiectul asa cum este el e gestionat de [filip antonio] este unul cenzurat pina la extrem ca sa fie promovate doar idei partizane unui anume concept. cum mesajele mele au fost rase fara motiv, am decis sa deschid acest forum pe care sa discutam cu adevarat despre comunism daca este o idee prost aplicata sau o utopie./ mesajele care fac “literatura” si “comenteaza comentariul” si cum este “pusa virgula” vor fi respinse sau eliminate. aceste minitrolisme sin inacceptabile./ tot ce se refera la ideile dezbatute va fi acceptat indiferent de punctul de vedere./ pentru ca eu am cer  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Armata, o necesitate sau un semnal de alarma?
de andrei banica la: 08/03/2004 08:49:00
facand un mic sondaj de opinie, am constatat ca cei mai multi dintre subiecti au dat un vot pozitiv stagiului militar obligatoriu, insa,dupa ce am dat niste detalii referitoare la conditiile de recrutare si incorporare in cadrul armatei romane, 80% au renuntat la as mai lasa odrasla sa devina "barbat"./ dupa parerea d-vs, este sau nu, armata/ obligatorie un fel de inchisoare legalizata?
26 comentarii
modifica
Procesul Comunismului nu va mai avea loc
de ema word la: 08/03/2004 00:49:00
intelegem din ce in ce mai clar ca nu vom avea procesul comunismului.nici acum, si niciodata. tot ce ni s/a intimplat din 90 incoace nu a fost decit manipulare si spalarea creierelor./ adevarul pe care am inceput sa/l intuim nu este unul placut: nu se va face lumina, nu se va face dreptate in chestiunea condamnarii publice a totalitarismului si a celor ce l/au servit: nomenclatura de partid pcr, de stat, sectorul propaganda ideologica si de presa,politia politica, militia si armata./ am priceput, destul de recent, dupa ce l/am auzit si pe bukowski in romania(ignorat, evident, de cotroceni, ca un inamic periculos), sa inteleg ca procesul comunismului ar trebui sa inceapa cu tragerea de ureche  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...