arhiva: 01/04/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Intrebari existentiale :)
de Daniel Racovitan la: 01/04/2004 05:56:00
"daca de la inot se slabeste, unde gresesc balenele?/ de ce nu suna ocupat cind gresim numarul?/ de ce iti trebuie programare la clarvazator?/ daca lipiciul superglue lipeste intr-adevar orice, de ce nu si/ interiorul tubului?/ daca azi sint zero grade, si miine e de doua ori mai frig, cit de/ frig va fi miine?/ primesti bani inapoi daca taxiul merge cu spatele?/ de ce morcovii sint mai portocalii decitportocalele?/ de ce oamenii te cred pe cuvint cind le spui ca exista 400 milioane/ de stele pe cer, dar cind le spui ca aceasta banca a fost proaspat/ vopsita, cred ca glumesti?/ de ce sucul de lamiie este in mare parte din ingrediente sintetice,/ pe cind in solutia de spalat vase este zeama  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Eu si tristetile mele
de Radu Herjeu la: 01/04/2004 02:37:00
imi impachetez tristetile in cuvinte/ si le dau de-a dura,/ asa cum as fi facut cu copilaria mea/ daca as fi gasit cercul povestilor ei./ ciudat cum rotundul acela/ pare facut din zapada/ curioasa sa vada/ cum arata un om./ ma-mpiedic/ si ma prefac interesat/ de mirosul de tarana./ cateva rotatii adorm,/ pista ad-hoc de intreceri/ intre luna si soare./ ma las mangaiat de sunete,/ ca si cand cineva m-ar striga,/ apoi reintrupez drumul cu pasii mei/ azvarliti dupa prima mea realitate/ alunecand la vale./ straturi de univers/ mi se lipesc de talpi,/ exagerandu-ma./ eu si tristetile mele...
6 comentarii
modifica
L’Angleterre vaut bien Gabriel Bivolaru
de ampop la: 01/04/2004 01:15:00
gabriel bivolaru s-a predat. mai repede decât preconizam, nefiind nici prins de paznicul comunal precum bebe carabina, nici nu s-a predat dupa un concediu in tahiti. in cazul în care ar fi fost “dat scăpat” , imaginea de ţară bananieră unde justiţia se face pur formal s-ar fi accentuat şi cine ştie…vizele românaşilor pentru anglia ar fi putut fi amânate “sine die”. aşa că, bivolaru s-a predat. imi aduc aminte de vorbele lui henric al iv-lea hughenotul, « paris vaut bien une messe »…şi « imaginea » româniei merită predarea lui găbiţă.
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...