arhiva: 13/04/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Merlin si printesa Arelau
de alexbrie la: 13/04/2004 16:54:00
candva, intr-un regat, printesa arelau tremura de nerabdare; se apropia ziua ei, ziua cand implinea cei 18 ani care o aduceau in sfarsit in lumea adultilor; cu alte cuvinte, era cea mai importanta aniversare a sa; si dorea sa fie unica. prin urmare il ruga pe merlin, vrajitorul curtii, sa ii faca un cadou deosebit, care sa ii indeplineasca cele mai dragi dorinte; trebuie sa spunem in apararea sa ca printesa nu era o printesa rasfatata, iar in general capriciile sale nu erau indeplinite de catre tatal-rege decat daca erau modeste sau in interes de stat. / ganditor si grav, merlin se apuca de lucru, inchizandu-se in camaruta sa din turn./ in dimineata zilei de nastere, printesa se trezi mai dev  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Te ia cu ameteala...
de Daniel Racovitan la: 13/04/2004 09:18:00
google pe de-a-ndoaselea:/ http://www.alltooflat.com/geeky/elgoog// ia incercati sa cautati dupa "moc.auaenefac" :)
comenteaza!
modifica
Intamplari din 368
de danapatranoiu la: 13/04/2004 06:41:00
locul actiunii: 368/ personaje principale:/ / mustaciosul-/ vorbeste mult/ îi place să se audă şi caută aprobarea asistenţei,/ gesticulează cu afabilitate./ o faţă buhăită şi congestionată de băutură – oricum, e afumat./ cică are 37 de ani şi e buzoian./ personaje secundare/ o băbuţă senilă, inofensivă, care cade în plasa mustaciosului ./ un moş constipat şi semi-doct./ femeia-bărbat, cârcotaşa cu puseuri isterice./ toate cele trei personaje, în relativ semicerc faţă de mustăcios./ eu, într-o poziţie uş  ...continuare .
1 comentariu
modifica
As vrea...
de dodo la: 13/04/2004 04:18:00
as vrea sa am aripi/ sa invat sa zbor/ si vantul sa-mi fie prieten/ spre tine sa-mi unduie zborul./ / as vrea sa pot/ sa te fac sa vorbesti/ dar tu esti tabloul/ pictat si pus pe perete/ si praful s-asterne/ culorile-s terne/ si eu nu am aripi / sa zbor pan'la tine./ si chiar de-as avea/ ce-as face cu ele?/ caci tu esti doar vis/ iar eu .... n-am invatat sa zbor.
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...