arhiva: 16/04/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Irak / Vietnam / Anita 47
de Little Eagle la: 16/04/2004 16:29:00
tuturor din cafenea si in special lui anita 47,deschid subiectul meu prin a-mi cere iertare la tonul folosit in raspunsul la textele anitei./ daca pot gasi o scuza ,este legata de stresul muncii mele si / de acum inainte ma voi retine de la comentarii cind sint f. obosit./ luni am lucrat 11 ore nonstop,marti 14 ore nonstop iar miercuri 17 ore nonstop,n-am dormit mult si am scris textul ieri la am dupa ce am terminat comenzile./ imi dau seama acum retrospectiv ca am avut un ton neplacut chiar si mie personal,daca gasiti in voi si mai ales tu anita un sentiment de iertare as fi f. fericit sa-l aflu / curind./ cind am scris ca voi mai vorbi cu tine anita,nu m-am referit la vreo amenintare,ci  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Ultima carte
de adriouko la: 16/04/2004 12:07:00
prietenii de conversatie sunt sursa cea mai vie de bibliografii. ce carte sta jumatate citita pe "noptiera voastra de lucru"? ce-ati terminat recent? va propun sa va impartasiti pe scurt impresiile in forma unor mini-recenzii si recomandari./ eu: ultima carte terminata: the collector, de fowles. unii spun ca e prea morbida. mie mi se pare ca violenta e cu desavarsire absenta din carte. pentru mine a fost o apologie a diferentei, a libertatii si a inteligentei, sufocate nu de nebunie, ci de mediocritate./ jumatate citita (de fapt pe sfert): se questo e un uomo, de primo levi. itinerariul halucinant al unui intelectual italian prin lagarele naziste.
125 comentarii
modifica
Cautari
de alexbrie la: 16/04/2004 10:10:00
caut de multicica vreme, fara succes, urmatoarele:/ poezii online de sorescu (multumesc cafenelei pentru cele cateva publicate)/ poezii online de gellu naum (apolodor, cartile)/ aventurile lui habarnam (si mai ales continuarile, pe care nu am apucat niciodata sa le citesc) (donno in engleza, parca)/ daca cineva cunoaste, rog dati va rog linkuri. multumesc!
3 comentarii
modifica
Virus priculos
de SB_one la: 16/04/2004 10:05:00
atentie:/ > > > a inceput, de prin septembrie, sa circule un virus periculos numit/ > > > "munka"./ > > >/ > > > daca primesti "munka" de la sefi, de la colegi, pe e-mail ori pe orice/ > > > alta/ > > > cale, sub nici o forma nu trebuie s-o dai mai departe. acest virus iti/ > > > va/ > > > distruge viata particulara intr-un mod cumplit. daca totusi primesti/ > > > virusul, procedeaza conform urmatoarelor instructiuni:/ > > >/ > > > 1. ia ceva pe tine si doi prieteni. du-te la cea mai apropiata/ carciuma;/ > > >/ > > > 2. comanda trei bauturi. dupa ce vei repeta instructiunea nr. 2 de 14/ > > > ori/ > > > vei vedea ca munka a iesit total din creierul tau;/ > > >/ > > > 3. trimite acest mesaj l  ...continuare .
comenteaza!
modifica
La cafenea
de iachy la: 16/04/2004 07:43:00
la cafenea in coltul stazii,/ ma las sedus de amintiri/ linga o ceasca de cafea / tinind in mina poza ta ./ / si stau asa ceasuri inregi/ sperind ca tu ai sa-ntelegi/ si catre mine sa alergi.../ ... sa ma iubesti / nu mai suport cuvinte reci./ / pe stada vad perechi de-ndragostiti,/ vintul alinta pomii infloriti./ singur si trist privesc cum primavara / cuprinde lin toata suflarea./ / amara-i asteptarea/ precum cafeaua care s-a racit.
comenteaza!
modifica
Pe unde mai calatorim? Canada.
de phoenix1973 la: 16/04/2004 05:43:00
m-ar interesa sa stiu cit mai multe lucruri de canada . cum se traieste , cum vi se pare aceasta tara ptr. a creste si educa un copil , economia , e.t.c.
8 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: