arhiva: 17/04/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
CATEDRALA SAU MAUSOLEUL?
de AlterMedia la: 17/04/2004 14:52:00
salut tuturor./ va invit sa discutam, mai patimas sau mai putin patimas, dar in limitele decentei, despre problema atat de actuala a constructiei catedralei mantuirii neamului in parcul carol.<br><br>/ in acest sens, imi permit ca primul mesaj sa fie un articol al meu, proaspat iesit din imprimanta :-) in versiune finala.<br><br>/ bogdan stanciu/ altermedia
52 comentarii
modifica
Mircea Cartarescu: "Climatul vetust al literaturii de azi"
de Daniel Racovitan la: 17/04/2004 12:49:00
mircea [cartarescu], intr-un articol in [jurnalul national], scrie:/ "as ruga distinsul cititor al acestor randuri sa se gandeasca daca stie macar un singur nume de [scriitor] roman (nu mai vorbesc de muzicieni, de [artist|artisti] plastici si chiar de [actor|actori]), care n-a depasit inca varsta de patruzeci de ani. / sunt gata sa pariez ca nu va sti nici unul. as risca chiar si cu varsta maxima de cincizeci de ani. totusi, nu trebuie sa va faceti un complex din asta: e doar firesc. ignoranta dumneavoastra in domeniu nu se datoreaza cine stie carei carente in cultura generala, ci unei situatii anormale in ceea ce as numi „managementul notorietatii“ in [romania] de azi. (...)"/ "ar  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Vorbesc cu tine-n gand
de dodo la: 17/04/2004 12:43:00
vorbesc cu tine in gand/ asa ma scol, asa ma culc,/ din vis sa nu mai trezesc as vrea,/ nicicand/ caci tu esti vis/ si zbor inalt de neatins/ si doar in somn esti langa mine/ iar ce-i real dispare / cu tot cu oameni si reguli tare amare/ ce ne-ngradesc si ne despart / caci viata nu este un joc/ doar pentru noi./ si-atunci vorbesc cu tine-n gand/ asa ma scol, asa ma culc./
comenteaza!
modifica
Romania, al doilea Kuweit
de SB_one la: 17/04/2004 10:40:00
"potrivit ziarului “trud”, pozitia strategica si zacamintele romanesti de petrol au atras atentia sua / ministerul apararii nationale din romania si compania americana “northrop grumman”, specializata in crearea infrastructurilor pentru bazele militare sua si intretinerea lor in strainatate, au semnat un memorandum de colaborare, referitor la “livrarea urgenta” a echipamentelor necesare, releva un comentariu al cotidianului “trud”, preluat de agentia “rusia la zi”. bulgaria si romania nu au permis niciodata sa se creeze baze straine pe teritoriile lor, chiar cind faceau parte din tratatul de la varsovia. la ora actuala, se pare ca sofia si bucurestiul au oferit singure ter  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Facultatile de $paga
de SB_one la: 17/04/2004 09:48:00
"desi nu este inclusa in programa scolara a nici unei institutii de invatamint, lectia spagii se preda aproape in orice scoala din romania. apelind la bani si cadouri, tinerii trec examene, termina facultati, obtin diplome. / chiar daca nu ramin cu mare lucru din materiile predate, elevii si studentii - viitorii functionari, ingineri, oameni de afaceri sau judecatori - invata, in schimb, lucruri utile pentru lumea in care sint nevoiti sa traiasca. in facultate, ei afla, de pilda, cine sint oamenii potriviti pentru intermedierea unei spagi sau prin ce semne un functionar iti da de inteles cit trebuie sa-i pui in plic ca sa-ti rezolve problema. / martorii au colindat facultatile de stat si priv  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Noi si lacrimile
de NiceSmil3 la: 17/04/2004 09:41:00
e greu, orice inceput e greu. din pacate am aflat ca sfarsitul poate inmiit mai dureros decat un inceput./ stau la birou, intrand incet, incet intr-o stare acuta de moleseala . mainile, reci ca intotdeauna, imi/ sustin tamplele, care stau sa explodeze. fiecare particica a corpului meu vibreaza la auzul unui singur cuvant. in/ momentul asta imi doresc atatea lucruri, incet renunt la toate pentru ca nu voi putea nicodata sa ma opresc / doar la unul. mama a intrat in camera...mi-a vazut ochii rosii, incendiati de lacrimi. a venit, m-a luat in brate si / mi-a sarutat fruntea...in secunda urmatoare privirea ei emana neliniste. mi-a spus ca am temperatura foarte / ridicata. termometrul arata ca am  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Iertare
de ofemeie la: 17/04/2004 09:11:00
din trista-mi ratacire revin/ printre vechi colegi ma gasesc ca un strain./ si incerc sa-mi recastig un nume/ printre atat de multa lume./ / uitasem si nu voiam de frica/ sa ma intorc,ca ma intrebam ce o sa zica/ ca i-am lasat la greu iar acum/ cand totul e frumos,ma intorc din drum./ / iertare-mi cer si cu dor/ ii intreb pe cei mai vechi de vor/ cuvintele-mi sarace sa le scriu/ ca am adunat multe pana sa viu.
comenteaza!
modifica
Ratacitorii
de Radu Herjeu la: 17/04/2004 08:32:00
mereu plecati din noi,/ vesnici calatori prin universuri de piatra,/ de multe ori ilegal popositi/ prin ceilalti,/ goniti de taceri si-ntuneric,/ ratacind haotic/ printre senzatii,/ straini permanenti priviti cu neincredere,/ stim cel mai bine/ sa ne invelim visele cu stele,/ iarna tinem de urat oamenilor,/ momai de zapada/ in fata ferestrelor zavorate./ mereu alungati din noi,/ copaci discreti/ la marginea oricarui drum,/ frunze pentru orice pamant,/ ne adapostim sub pasi/ singuratici./ ne intoarcem iar si iar,/ eclipsand lumina amurgului,/ insiram oamenii pe cercuri/ si-i atarnam la gatul fiecarei dimineti,/ cu speranta ca isi vor purta noroc.
2 comentarii
modifica
Pentru cei care nu m-au uitat inca
de ofemeie la: 17/04/2004 08:19:00
voiam sa ma scuz pentru lipsa indelungata / de langa cei care mi-au tinut de cald in iarna, adica de vechii prieteni de la ex luneta./ dupa cum am invata cu totii viata nu ne da numai bun ci si mai putin bun, asa ca numai cu dorinta nu puteam sa ma realatur discutiilor fanteziste de aici./ iertati-ma!
2 comentarii
modifica
Mi-am dat demisia! :(
de Andrei B la: 17/04/2004 07:47:00
ieri de dimineata mi-am depus demisia pe biroul directorului firmei in care lucrez./ motivul?/ nu am vrut sa mai fiu sclav!/ imaginativa ca sunteti angajat intr-o firma respectabila (doar cu numele) si atributiile d-vs cresc pe zi ce trece dar salariul ramane acelasi.(3.000.000 lei)/ ei bine, daca aveti impresia ca o discutie cu patronul duce la o intzelegere, va inselati./ am incercat in fel si chip sa pastrez aceasta discutie la un nivel in care limita bunului simt sa se simta prezenta./ stiti ce mi s-a raspuns?/ "esti un imbecil! bai fraiere umflat, te-am luat de pe strada si tu vi cu pretentzii de bani? bai infectule! te-am tinut la scoala..."/ lista ar putea continua dar mi-e rusine de  ...continuare .
18 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: