arhiva: 18/04/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
O poveste
de calator la: 18/04/2004 21:43:00
februarie , 12/ nu sunt eu maestru in ale scrisului , de fapt nu sunt un maestru in m-ai nimic. inca m-ai invat cum sa privesc lumea si cum sa-mi traiesc viata. sunt un novice. si oare nu e m-ai bine asa. in toata inocenta si naivitatea mea privesc lumea cu o liniste si o impacare sufleteasca aproape complet necunoscuta acum marii majoritati. am si eu un jurnal , am o multime de amintiri grele si m-ai usoare sufletului meu . m-ai dureroase si m-ai pline de ras. franturi care mi s-au prins in inima si care nu -si dau drumul nicicum. fiecare dintre nou are asa o geanta plina in brate si fie ca admite sau nu tot ce e acolo inuntru l-a format si l-a imp  ...continuare .
3 comentarii
modifica
De-ar fi să-mi dau iubirea
de fantasy2k la: 18/04/2004 16:36:00
mi-e teamă ca ieri aş fi putut trăi o rază din lună, / un minut, un cuvânt, / către tine... / mi-era deajuns să-mi vărs lacrima intr-o cană de apă stătută'n calea privilor ce mă orbeau cu atât de mult umor negru. / eram un pic altfel decăt par acum in fata ta, aducând oglinda mai aproape de soare, strălucind mort in speranta că ieri sau azi va invia credinta-n mâine. / singurul drum către tine rămâne-n trecut. / dorită sau nu, o simplă strângere de manâ ne leagă, / ne atinge, ne-alină durerea, ne minte si uită de azi intorcându-se-n mâine intr-o altă formă... / tinându-se de-o alta mană. / deşi nu eşti, deşi n-ai fost, prea mult o amintire...imi va raman  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Ganduri Crude
de fantasy2k la: 18/04/2004 16:35:00
crud de privirea umedului simt/ ma-nec in timp, anotimpul razelor de soare/ rasarite devreme./ cu viscolul imbratisat ma leg de tine/ sa simt culoarea unui nor de aer./ mi-e glasul pierdut in cuvinte/ de vorbe lasate in drum/ putred e soarele-n noapte/ lumina lunii e oarba in zi/ sunt fapte banale / sunt crezuri prostesti / sunt vorbe ce vor sa spuna/ ce au spus si altii/ si vezi.../ orice as spune acum.../ ...ar fi vechi/ orice am spus.../ ...a fost nou/ pentru mine un singur motiv mai ramane/ sa plutesc si sa scriu./ orice e viu, chiar si mort/ ma straduiesc sa inviu/ soarele/ sa lumineze noaptea.../ ...e luna/ sa plang, sa descriu iubirea.../ ...e teama/ ca as putea sa regasesc in cuvint  ...continuare .
comenteaza!
modifica
In Prezent
de fantasy2k la: 18/04/2004 16:32:00
am să încep să nu mai fiu/ pretextul unui dans târziu/ am sa-ncetez sa mai respir/ priviri pictate in delir/ cu geamuri spre o viata/ din zambete, falsa/ si muta ramasa/ intr-o singura clipa,/ de altfel moarta, fara tine./
comenteaza!
modifica
Ma doare inca frumosul din noi
de fantasy2k la: 18/04/2004 16:30:00
insist pe ideea de rece/ constrans de o lacrima rupta/ putred de simtul durerii/ acelas aer invie in noi / notiunea de ura./ se scutura sangele-n mine/ mi-e frig de picioare si tampla mi-e uda/ de cantecul unei frunze/ beata si ea in minciuna / ca toamna se numara ura./ uneori nu mai simt nimic/ alteori ma imbat si ma-nchin la pietre sparte / sa devenim statui peste noapte/ scluptate de aerul / atator senzatii de artificial./ *ma doare inca frumosul din noi.../
comenteaza!
modifica
Le Sorcier
de alexbrie la: 18/04/2004 14:33:00
descoperisem aceasta putere intr-o zi de april. fusese vina lui markus, copilul vecinilor, care castiga cu nerusinare la ping-pong; i-am suras prefacut, disimulandu-mi ura si invidia. a doua zi markus s-a imbolnavit de rujeola, inexplicabil, unicul caz din oras. m-am mirat si m-am bucurat putin, in sinea mea; ce-l durea daca mai pierdea si el un joc-doua? asa-i trebuie! / a doua oara am inceput sa suspectez ceva; eram la scoala, iar andreas isi adusese noul celular primit cadou de la unchiul din america; avea de toate, java, bluetooth, super jocuri; i-am suras fortat, dorindu-mi in sine sa nu aiba parte de el; cateva ore mai tarziu, lui andreas i-a picat celularul din buzunar, facandu-i-se  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Duminica, din nou acasa
de nechitoaia la: 18/04/2004 13:52:00
speranta/ aseara l-ma visat din nou pe printul maskin; / adormisem usor, ghemuit,/ cu filele intre degete,/ si gandurile zvacnind in/ ghemul strans al noptii./ m-a privit. cu repros, poate;/ zilele trecute ii povestisem adei/ entuziasmat, / de bunatatea lui/ " s-a dus la moscova pentru nastasia filipovna./ n-o iubea. dar credea....ca poate sa-i salveze sufletul."/ de dimineata tot incerc sa-mi amintesc privirea lui./ acum ma pregatesc infrigurat,/ cu filele stranse intre degete,/ ghemuit, ridicol,/ abia respirand,/ sub ghemul strans al noptii./ / / duminica, din nou acasa/ pe drum/ sa cumpar, un animal fabulos,/ de la magazinul de antichitati; / iata orasul, trup al trecutului,/ si  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Bulz de Penteleu
de Sibipot la: 18/04/2004 09:18:00
se face o mamaliga vartoasa din lapte indoit cu apa si malai. dupa ce s-a racit se fac cuiburi cat causul palmei din mamaliga cu peretii grosi cam de o juma de deget care se pun pe masa. branza, urda, sunculita afumata, carnati si legumele tocate marunt se amesteca intr-un vas impreuna cu frunzele de busuioc si menta tocate foarte marunt, peste care se sparg oualele si condimentele si se framanta foarte bine. aceasta compozitie se pun in cuiburile de mamalig, iar din doua cuiburi facem o mingiuta. pe aceasta o invelim intr-un strat subtire de pamant galben (clisa sau hunma) facut la consistentea sa poata fi mulat usor. / aceste mingiute le punem in jar peste care face in continuare foc de t  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Intamplare in piata
de danielt la: 18/04/2004 09:13:00
<p>cu portofelul ascuns în buzunarul pantalonilor fugea cât putea de repede, încercând să nu atragă atenţia asupra lui, strecurându-se însă cu greutate prin mulţimea din piaţă. În spate auzea larma oamenilor apropiindu-se. se ascunse în holul scării unei case. la baza ei, doar un bătrân cerşetor. dacă ar striga l-ar da de gol şi oamenii l-ar stâlci în bătaie. se înfioră, glasurile erau din ce în ce mai apropiate. deja le auzea strigătele şi ameninţările.</p>/ <p>privi în lungul străzii ascuns de penumbra scării. la celălalt capăt era o maşină a poliţiei. doi poliţişti, atraşi de zgomot, se apropiau. se lipi mai bine de zidul rece al casei. Îl durea  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Subiecte pe tema "evrei, holocausturi, arabi, Palestina, etc".
de admin la: 18/04/2004 07:48:00
am observat ca discutiile cele mai agresive, precum si atacurile la beregata au loc la subiectele pe tema "consipratia evreiasca, holocaust, arabi, orientul apropiat, palestina, israel". 90% din incidentele de pe forum sunt provocate de 2% din subiecte./ fiecare "tabara" participanta la aceste discutii va afirma sistematic ca administratorii forumului favorizeaza "tabara adversa", asa incat fara suparare, in urmatoarele zile vom inchide toate aceste subiecte. / am sa va rog sa nu incepeti cu "va e frica de adevar", "cenzura", si alte bazaconii. nu, ne e frica de nici un adevar. pur si simplu vrem sa eliminam acele cateva teme de discutie care provoaca 90% din derapajele forumului. avem drep  ...continuare .
33 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: