arhiva: 21/04/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Poveste
de cosmacpan la: 21/04/2004 16:22:00
poveste (1)/ a fost odată ca niciodată, aşa începeau toate poveştile. dar povestea nostră va începe cu va fi odată ca niciodată atunci când ea se va termina. va fi, pentru că ceea ce vreau să vă povestesc încă nu s-a întâmplat. se va întâmpla poate după ce voi termina povestea. dar ca orice poveste, care are un început şi povestea aceasta are un început. Şi ca orice poveste adevarată are şi personaje. eroi pozitivi şi negativi care vor ţese firul poveşti, căci din poveste mult mai este. / va fi şi zmeul zmeilor care va încurca toate iţele şi cărările lui făt-frumos şi a frumoasei lui ileana cosânzeana căci cum poate un om birui răul dacă nu are pe c  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Bocet
de AiaBeata la: 21/04/2004 12:48:00
cu gheare de sange/ masti sunt pictate,/ chipuri manjite/ pe fete trucate./ trezie boema!/ spranceana-ncruntata/ acopera ochiul/ culori sa nu vada./ un clopot sinistru/ din umbre rasuna,/ un val de raceala/ oceanul rapune./ chemarea se aude/ in mars hotarat/ si somnu-i indeamna/ pe toti la mormant./ lumea traieste/ e vie si....plange!/ miros de cadavre/ prin vene ii curge.
3 comentarii
modifica
CHESTIONAR LEGAT DE EMIGRATIA SPECIALISTILOR IN EU,USA &....!!!!
de anna la: 21/04/2004 12:27:00
cine doreste poate participa la sondajul initiat de o studenta italiana in sociologie. / chestionarul se afla la link-ul / http://www.casa-romanilor.ch/evenimente/2004/chestionar_migratia_romana.htm/
2 comentarii
modifica
Sa râzi sau sa plângi.. ??
de JCC la: 21/04/2004 11:22:00
articolul de astazi din nationalul... cineva, acolo sus, citeste e-mail.../ sa râzi sau sa plângi?/ ce va inspira???/ http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=news&file=article&sid=3973
5 comentarii
modifica
Iuda
de Leviathan la: 21/04/2004 02:09:00
îmi stăteau tăcerile nod în gât privind înainte/ imaginile revelatoare de pe vechiul cer de lemn/ adunându-mi în gheare doar urme de nori/ şi rugăciuni în formă de cruce/ cu un ochi obosit mă împiedicam prin mine/ de unul iuda/ iar setea îmi spinteca pământul şi coastele/ adunate în coşul pieptului ca o întrebare/ eli, eli, lama sabachthani/ nici pâine nici vin nici iertare/ mă agăţam de cei doi călători din stânga şi dreapta/ îmi erau ca nişte limite grele tată/ să nu merg mai departe/ să nu cercetez/ gândurile să mi le îngrop până la genunchi în tăcere/ doamne toate-s împotriva ta pe dinafară,/ toate împotriva ta…/ şi după ace  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: