arhiva: 22/04/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Twilight zone?
de Little Eagle la: 22/04/2004 19:52:00
dragi cafegii, i love you all,/ am sa abordez un subiect total aparte de ale mele ori cele scrise de voi,e mai aiurit chiar decit mine!/ nu-mi dau seama inca daca voi fi considerat nebun ori altfel, mai ciudat/ ori excentric?nu stiu si asta e cert.dar stiu ca ceea ce voi scrie acum nu este vreun produs al imaginatiei mele(de artist)si afirm cu certitudine ca sunt de multi ani clean of drugs si ca daca beau 1-2 pahare de vin pe zi nu ma duc la aiureala incit sa am vedenii!!!/ m-am tot gindit sa va scriu ori nu,in final de ce nu?e un subiect despre care doar sotia mea stie si nu ma crede diliu,insa m-am ferit sa -l discut sa zic asa,in public./ am o intrebare adresata voua si sper sa nu o  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Un stop cadru in mentalul colectiv al tiganilor
de Emirul Caton la: 22/04/2004 17:49:00
psihologia religiei in mintea unui tigan/ segmentarea societatii in oameni credinciosi si oameni necredinciosi poate sta la indemana oricui atunci cand vrea sa-si usureze intelegera fenomenului religios. fiecare din segmentele rezultate poate fi examinat apoi functie de nivelul mediu cultural al unui grup daca vrem sa adincim studiile grupurilor tinute sub observatie de cercetatorul care, ar trebui sa faca si o diferenta de iq al liderului / si media iq-ului grupului cand « isi propune sa studieze fenomenele religioase in formele lui primitive de organizare sociala ». din cele citite in suportul de curs al studentilor de an 2, psihologia religiei se ocupa numai de comportamentul cre  ...continuare .
7 comentarii
modifica
MindBomb
de MindBomb la: 22/04/2004 13:27:00
salut,/ mindbomb este o acţiune artistică organizată de extraartgroup (firma 9) şi san francisco print collective, care are ca scop sensibilizarea opiniei publice la câteva dintre cele mai acute probleme ale societăţii în care trăim. / folosind afişul social pentru a vorbi despre implicarea activă în comunitate, educaţie, siguranţă şi protecţie socială, precum şi despre clişeele culturii consumiste, naţionalism, piaţa neagră, săracie şi corupţie, mindbomb îşi propune să promoveze arta ca vehicol al schimbării sociale./ oricine se poate implica in actiune participând la forumul deschis la adresa www.mindbomb.ro/ asteptam idei, comentarii, schiţe de afiş p  ...continuare .
comenteaza!
modifica
CERF 2004 - de tranzitie
de Badu la: 22/04/2004 11:43:00
dragă cititorule,/ nu caut să povestesc aici vreo păţanie ciudată sau să blamez faptul că târgul există - ci doar încerc să las o însemnare, o părere, pe care timpul mi-ar şterge-o cu siguranţă. / aflat într-o scurtă vizită la bucureşti, am vizitat cerf-ul (fiind, ce-i drept, doar în al doilea an consecutiv). cu un an în urmă, m-au scârbit aceleaşi lucruri: modul de organizare prin stilul agresiv al marketerilor locali de mobilă şi alte servicii neinformatice, modul de "primire" prin armata de oameni încruntaţi şi agitaţi la locurile lor de muncă (îngrijitori, paznici şi alţii), modul profund românesc de expunere şi vânzare bazat în principal pe ceea ce  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Luna
de LudmilaClaudia la: 22/04/2004 07:03:00
printre voaluri de mătase, fascinant păşind în noapte,/ ea pe clape albe-şi cântă neuitata sa sonată./ Şi din depărtări aude cum mereu te chem în noapte / Şi tot de acolo simte cât mi-e inima de-greunată./ pe cale lungă-şi plimbă falnic legănarea,/ ducând cu ea prea multe gânduri tăinuite,/ ca tu simţi cum emanând din sufletu-mi ,dogoarea/ ar vrea la viaţă să trezească aceste inimi amorţite./ Şi cînd în zori fără de cânt a dispărut în noapte,/ trezită de a dimineţii rece poruncă,/ mergând, obosind, pe cărarea ce ne desparte,/ Îmi simt povara iubirii tot mai adâncă.
comenteaza!
modifica
Romanii si co-operarea
de adriouko la: 22/04/2004 05:52:00
teza e urmatoarea: exista doua feluri de a fi destept: (1) cautand sa faci alegerea rationala cea mai profitabila (deci corecta) pe termen scurt (operational); (2) sa cauti o forma de co-operere urmarind succesul pe termen lung (strategic). un exemplu: john la volan in fata unei intersectii semaforizate care arata rosu. are doua optiuni: sa se asigure ca nu trece nimic si sa mearga mai departe desi e rosu (profitul fiind imediat si constand in economia de timp); sau sa considere efectele pe termen lung ale necooperarii (pierderea generala de incredere in sistem care duce la lipsa de siguranta cu toate costurile pe care le implica - sa te asiguri la fiecare intersectie desi ai verde; sau riscu  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Turism in Israel
de Jimmy_Cecilia la: 22/04/2004 04:26:00
cum ziceam, ma bate gandul sa merg pe acolo, dar undeva unde sa nu intalnesc in drumul meu o bomba ambulanta./ marea moarta?/ dintre cei ce locuiesc pe acolo, poate cineva da informatii sau o adresa unde se poate informa despre cure de thazaloterapie?/ as mai vizita si altceva, cred ca este cel mai bun lucru ca sa vezi si sa te documentezi in previziunea viitoarelor "paruieli" la anumite subiecte... :))/ multumiri anticipate
26 comentarii
modifica
Iluzia fericirii
de cireasa la: 22/04/2004 03:54:00
nu inteleg viata. alternanta binelui cu raul, sau a raului tot cu raul. nu inteleg cum putem fi fericiti intre strigatele de ajutor ale altora. viata pare a fi un vis urat cu franturi de imagini frumoase. pentru unii imaginile frumoase nu sunt ale lor, ci sunt vazute pe ferestre in casele calde ale oamenilor fericiti. suntem drogati de iluzia fericirii atunci cand ne bucuram, sau chiar asa ar trebui sa traim?/ / */
4 comentarii
modifica
Lumea cu buclele rupte
de ROSERO la: 22/04/2004 03:54:00
/ lumea cu buclele rupte/ se scotoceste-n buzunare/ cu coastele-n mana/ ochi deschisi in cuvinte/ isi pleaca pleoapa de sete/ / rostirea nu vrea sa vina/ si-ncepe sa bata / ticul nervos al derutei/ / cuvantul meu tras de limba/ ... isi ascute unghiile
comenteaza!
modifica
tortilla de patatas (omleta de cartofi)
de maria de las maravillas la: 22/04/2004 02:39:00
1. se prajesc cartofii in ulei mult, fara sa isi schimbe culoarea si se intorc continuu a.i. sa nu ramana intregi (15 min)/ 2. se pun la scurs intr-o strecuratoare/ 3. se caleste ceapa (5 min), se adauga la cartofii prajiti/ 4. intr-un castron se bat ouale, se adauga ceapa si cartofii, se amesteca/ 5. intr-o tigaie, se pune o lingura de ulei, se incalzeste se pune compozitia, se coace 3-4 min la foc mic/ 6. se acopera tigaia cu o farfurie plata, se preseaza cu palma si se intoarce / 7. se pune din nou tigaia cu putin ulei la pe foc, se aseaza usor tortilla , adica se lasa sa alunece din farfurie cu fata necoapta;se coace deasemeni 3-4 min./ obs. compozitia este pentru o tigaie medie
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...