arhiva: 24/04/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Maxime
de Liah la: 24/04/2004 11:45:00
cu cat mai repede vei avea incredere in tine, cu atat mai repede vei stii cum sa traiesti. johann wolfgang von goethe / il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decit pe cel ce isi invinge dusmanul. este mai greu sa te invingi pe tine decit pe vrasmas. aristotel / / dragostea nu priveste cu ochii, ci cu mintea - william shakespeare/ dragostea este lucrul acela intangibil care ne face multumiti cu ceea ce avem si nemultumiti de ceea ce suntem./ dragostea ne determina sa facem lucrurile bine./ dragostea este ceea ce-i face pe cei doi sa faca liniste cand esti tu de fata./ planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si pr  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Limbajul florilor
de Liah la: 24/04/2004 11:43:00
limbajul florilor!! / / florile au un limbaj aparte. cat de incantator ar putea sa vorbeasca un tanar iubitei sale fara sa foloseasca cuvintele! cat de delicat poate aceasta sa-i raspunda prin "vorbe parfumate"! calea cea mai usoara prin care poti sa-ti exprimi sentimentele si ceea ce gandesti este cea a inmanarii unui buchet de flori persoanei iubite. / miturile, povestile biblice, fabulele, toate au incercat sa elucideze misterul semnificatiei florilor. in anii 1700, charles al ii-lea al suediei a introdus un nou limbaj in europa, in momentul in care a adus din persia asa numita "arta a limbajului florilor". in secolul urmator s-au publicat prelegeri intregi pe aceasta tema, secretul fiind  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Nasterea din fecioara, demonstrata stiintific ca posibila
de Daniel Racovitan la: 24/04/2004 10:39:00
iata ca stiinta a demonstrat practic ca este perfect posibil ca un mamifer sa se nasca fara fecundarea de catre elementul masculin, spermatozoidul./ puteti citi mai multe la:/ http://news.independent.co.uk/world/science_technology/story.jsp?story=513986
268 comentarii
modifica
Sa vorbim deschis despre coruptie
de miacori la: 24/04/2004 09:39:00
se vorbeste tot mai des despre lupta acerba a "cabinetului nastase" pentru eradicarea coruptiei, dar unde intorci privirea numai de noua coruptie si corupti dai. aceasta noua patura sociala creste ca ca aluatul proaspat in loc sa scada. / -politia este corupta pana in maduva oaselor si din cand in cand ca sa arate ca se "munceste" mai da in gat cate un "infractor" care "nu cotizeaza" sau cotizeaza prea putin; / -procuratura propune verdicte in functie de unde pica peschesul mai gras iar din alb fac negru si din negru alb. legea este aplicata in functie de "punctul de sprijin" ( a se citi cat de gros este plicul) . mai nou s-a demonstrat ca este si slab pregatita profesional; cazul misa unde  ...continuare .
17 comentarii
modifica
"Let it Be" de Beatles
de Daniel Racovitan la: 24/04/2004 08:59:00
o ascultam azi si mi-am pus intrebarea: "mother mary" despre care se vorbeste in cantec este totuna cu "virgin mary"?
6 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: