arhiva: 28/04/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
De la "OF!"...la "AOLEU!" si tot asa...
de DESTIN la: 28/04/2004 20:08:00
an electoral pentru tara noastra, romania va capata in toamna dupa alegeri noi carmuitori... avem dreptul la speranta, exista sansa ca prin vointa comuna semenii nostri,noi toti, sa alegem...ce...si cum ...?s a fim intelepti ...intelepciunea este singura calitate ce trebuie utilizata de semenii nostri,pentru a anula "expresia"folosita de mine..."de la of!...la aoleu! si tot asa..."
5 comentarii
modifica
În tramvai
de danielt la: 28/04/2004 10:18:00
<p>la 50 de ani artrita îi făcea probleme îngrozitoare. se uită spre spatele tramvaiului. cineva, o fată, râdea în hohote. o privi insistent, cât mai sever cu putinţă. dar ea nu se sinchisi. Întoarse capul şi râse mai departe. râdea de el? ideea îl ameţi o clipă. se uită la ceilalţi, dar nimănui nu părea a-i păsa.</p>/ <p>mai în faţă, pe un scaun, trona un televizor sport ţinut de un tânăr înalt şi bine făcut. În spatele lui o bătrânică slăbuţă cu o sacoşă în mână îl privea timorată.</p>/ <p>- oare nu ar fi civilizat ca televizorul să stea pe jos iar oamenii... bătrâni, pe scaun!? spuse el, mai sever decât ar fi dorit. râsul din spate încetă  ...continuare .
comenteaza!
modifica
De ziua mea
de iachy la: 28/04/2004 07:27:00
de ziua mea m-au vizitat/ cu daruri multi "prieteni",/ un obicei de mult pastrat/ din departate vremuri./ dar cel mai scump cadou primit / si poate cel mai ieftin / din inima mi-e daruit / de un real prieten./ le-am multumit la toti frumos,/ nevrind sa stric un obicei./ dar inima i-a multumit/ celui ce-a scris un mail:/ ( "cu toata dragostea " )/
comenteaza!
modifica
Ingerul meu
de iachy la: 28/04/2004 05:56:00
de ti-ai intoarce catre mine/ chipul frumos rizind,/ as mai putea ramine o clipa ./ sa zbor macar in gind/ mi-ar trebui doar o aripa ./ ingerul meu cu suflet trist,/ ridica-te din negru abis/ si fi din nou in umbra mea,/ adu-mi pe aripi dragostea./ grabeste-te sa ma salvezi,/ de nu, ai sa ma pierzi!
comenteaza!
modifica
Despre blazare
de Radu Herjeu la: 28/04/2004 05:23:00
sa vorbim astazi despre blazare. n-o sa-mi intitulez editorialul “blazarea la tineri”, asa cum ar suna unul din sutele de referate care impanzesc internetul, tocmai bune de a fi copiate si servite drept creatii proprii unor profesori mult prea naivi sau dezintereasati./ dar am sa vorbesc despre acest fenomen, a carei analiza am solicitat-o si din partea celor vizati. o parte din raspunsuri le gasiti in paginile acestei reviste. / si tocmai aceste autoevaluari m-au indemnat sa scriu./ adolescent fiind, nu cred ca mi-am pus vreodata problema daca sunt sau nu blazat. eram mult prea preocupat sa traiesc, sa incerc sa-mi construiesc un univers solid, bazat pe oameni si pe valori.  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Poveste 10
de cosmacpan la: 28/04/2004 02:04:00
se spune ca demult, tare demult, pe cand hartia nu era hartie ca cea de azi ci doar bucati mari de matase vopsita in cele mai felurite culori: de la rosul sangelui la albul translucid al zapezilor din varf de munte sau negrul noptilor de vara, traia un mare mester, vestit in toata lumea pentru scrisul lui maiastru si pentru pastelurile care ii ieseau de sub penelul fermecat. / si nu era imparat care sa nu-i plateasca cu aur pentru un petec de matase cu un rasarit de soare dintre crestele inzapezite ale muntilor sau pentru o cascada ce se strecura printre stancile pizmase. iar maiestria lui era neantrecuta, incat daca nu ar fi fost atat de mici pastelurile ai fi putut crede ca totul respira si  ...continuare .
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: