arhiva: 06/04/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Irakul un al doilea Vietnam?
de thelinuxguy la: 06/04/2004 19:22:00
12 soldati americani ucisi astazi 7 aprilie 2004 in irak! ce se'ntampla'n irak cu fortele de ocupatie americane? este razboiul din irak pe cale sa devina un alt vietnam pentru america?
89 comentarii
modifica
Imnul national
de Eda la: 06/04/2004 13:10:00
ce parere aveti despre imnul national? credeti ca ne reprezinta ca natiune? / eu cred ca da. mie personal imi place foarte mult si consider ca este datoria mea ca locuitor al acestei tari sa-i cunosc versurile.
26 comentarii
modifica
Energie curata
de cbs la: 06/04/2004 08:28:00
energia solara, eoliana, maritima, fluviala, ... este deja folosita pentru producerea curentului electric. dar cum ramane cu celelalte surse naturale care nu sunt inca exploatate? care alte surse? ei dar este o intrebare buna, .... daca nu mai stiti altele ar fi bine sa incepeti sa va ganditi daca nu cumva mai exista si altele langa noi , nedescoperite inca sau neexploatate. amsa va spun cateva ca sa va pun pe ganduri:/ >>> atractia gravitationala, ... da da, atractia pamantului, este naturala, este o forta si inca nefolosita; >>> campul magnetic al pamantului! este un camp magnetic cu doi poli desigur care nu este folosit decat pentru a invartii un ac banal de busola, de ce sa nu invartim  ...continuare .
18 comentarii
modifica
România şi NATO
de ampop la: 06/04/2004 01:32:00
românia este membră nato cu drepturi depline. din nefericire starea ei prezentă nu concordă deplin cu valorile pe care alianţa nord-atlantică le apără. cleptocraţia şi corupţia generalizată ne face să ne gândim mai degrabă la un stat sud-american condus de un regim „parlamentar” ce doar aparent reflectă democraţia. demnitari şi persoane cu putere de decizie politică şi socială joacă „ la două capete”. pe de o parte au o ură gregară, viscerală faţă de tot ce reprezintă america şi europa occidentală iar pe de altă parte enunţă public adeziunea faţă de valorile democraţiei şi civilizaţiei occidentale. jocul acesta permite accesul la un statut quasi  ...continuare .
8 comentarii
modifica
NULL
de finix la: 06/04/2004 00:30:00
viseaza-mi ceva/ frumos ca un migdal/ Înflorit în mijlocul iernii./ aici mai scriu ceva ca cica lungimea textului e prea mica. de parca poezia e la metru liniar...
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: