Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 07/04/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nigerian Scam: idei pentru amuzamentul personal
de Daniel Racovitan la: 07/04/2004 09:53:00
daca vreti sa va amuzati nitel pe seama moronilor care trimit mailuri promitand milioane de dolari, situl de mai jos va va da idei interesante. :))/ http://www.419eater.com/index.htm/ iar asta e cea mai faina: http://www.419eater.com/html/stev_ebe.htm/ actualizare: am dat si peste pagina cu "trofee", si am zis ca asa ceva nu e posibil; ce mai, am ras cu lacrimi... http://www.419eater.com/html/trophy_room2.htm
2 comentarii
modifica
Tot mai bine in Romania, oare?
de amoore la: 07/04/2004 09:04:00
as vrea sa stiu si eu daca romani plecati in alte tarii, au plecat doar pentru o perioada de timp ori au plecat pentru o viata intreaga?/ cunosc romani care au fost prin diferite tari occidentale, sa faca bani./ au stat 2-3 ani, s-au intors in tara, au "spart" bani, si apoi au plecat din nou... jucind in acest cerc vicios pentru aproape 15 ani./ e adevarat ca unii dintre voi au muncit in alte tari si acum traiesc din ce au economisit?/ de cit ai nevoie, sa nu mai muncesti tot restul vietii?(pentru ca in tara e greu sa-ti gasesti munca)./ oare cei care au emigrat au facut-o doar pentru bani?/ / se spune ca nicaieri nu e mai bine ca acasa.../ ...dar "home is where your heart is" / /  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Automobile si soferi
de desdemona la: 07/04/2004 08:17:00
un lucru ce m-a impresionat in lumea occidentala e importanta automobilelor in viata oamenilor. daca in anglia mai este cum este (fiindca specialistii transporturilor britanice incearca sa promoveze calatoria cu atobuze, autocare, trenuri) in franta esti complet dependent de automobil. sunt multe localitati pe unde nu trece trenul (sau trece numai tgvul, si nu opreste). iar autobuzele locale nu merg suficient de departe. in lipsa unei masini personale poti uneori sa schimbi doua autobuze si doua trenuri ca sa ajungi unde vrei (a doua zi). / chiar traind intr-o aglomeratie urbana, uneori iti vezi vecinul ca ia masina pentru a merge 100 de metri pana la marginea parcului, unde isi plimba cainel  ...continuare .
84 comentarii
modifica
A fost odata Romania
de Radu Herjeu la: 07/04/2004 05:57:00
a fost odata ca niciodata, ca daca n-ar fi fost, nu s-ar fi povestit... ( cei care n-au auzit de aceasta formula, sa stea linistiti : e o sintagma desueta si incompatibila cu sms-uri si chat, cu care incepeau basmele, atunci cand copiiilor inca le mai placea sa citeasca povesti in loc sa priveasca la televizor cum se ucid oamenii intre ei sau sa-i omoare chiar ei in jocurile de calculator ). asadar, a fost odata ca niciodata o tara frumoasa. si pentru ca trebuia sa aiba un nume, cineva i-a spus vacanta mare. sau casa lui big brother. sau, pur si simplu, romania. ei bine, pe plaiurile tarii asteia, frumoase, manoase si pline de mister, lucrurile mergeau cum nu se poate mai bine. o singura prob  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Exemple de imbecilism
de Daniel Racovitan la: 07/04/2004 04:27:00
care a fost ultimul caz de imbecilism, idiotism cras, pe care l-ati intalnit de curand? evident, fara nume concrete, si fara generalizari.
13 comentarii
modifica
Unii l-ar fi omorat...
de Daniel Racovitan la: 07/04/2004 03:26:00
cei care aprobati pedeapsa cu moartea, sunteti gata sa va asumati responsabilitatea pentru moartea unui condamnat nevinovat?/ [evenimentul zilei] scrie:/ "nevinovat, a facut 12 ani de puscarie/ “incredibil, dar adevarat!”. cam asa se poate descrie, in citeva cuvinte, cazul lui ilie-marcel tundrea, inchis de 12 ani in penitenciarul tirgu-jiu pentru comiterea unei crime. un raport de expertiza medicala stabileste acum cu certitudine, dupa cum sustin chiar procurorii, ca barbatul este nevinovat si ca a stat degeaba in puscarie. singurul martor al acuzarii, care a declarat ca l-a vazut pe ilie in preajma victimei, a decedat. dupa ce l-a gasit vinovat si l-a trimis in judecata, parchetul e  ...continuare .
10 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...