Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 08/04/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
calatoresc
de cosmir la: 08/04/2004 16:43:00
e tarziu , 0,35, astept sa se termine un download/ e atat de mult de citit , alerg, citesc in diagonala ca sa concentrez/ e asa o placere sa poti sa faci slalom , / "e asa putini ", cei ce au ramas dupa eutanasia comunista/ cosmir
comenteaza!
modifica
Inginerii de la Qantas !!!
de SB_one la: 08/04/2004 16:12:00
inginerii de la qantas !!!/ sa nu ziceti ca pilotii si inginerii n-au simtul umorului./ uitati niste probleme notate de piloti de la qantas si/ solutiile inginerilor de la service./ qantas este compania de zboruri australiana si nu a avut pana/ acum nici un accident./ (p=problema semnalata de pilot, s=solutia luata de ingineri.)/ / p: cauciucul principal de pe stanga aproape ca trebuie schimbat. >/ s: aproape schimbat cauciucul principal de pe stanga. >/ / p: zborul ok, doar "aterizarea automata" cam dura. >/ s: "aterizarea automata" nu este instalata pe acest avion. >/ p: joaca ceva la bord. >/ s: strans ceva la bord. >/ / p: gaze moarte pe parbriz. >/ s: comandat  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Spuneti-va povestea!
de Andrei B la: 08/04/2004 08:14:00
cati dintre dumneavoastra nu v-ati dorit sa realizati ceva in viata si nu ati reusit?/ cate dintre dorintele din copilarie vi s-au indeplinit?/ ce anume v-a impiedicat sa va realizati gandurile si/sau dorintele?
41 comentarii
modifica
Manifest pentru un adevarat festival al webdesignului romanesc
de Daniel Racovitan la: 08/04/2004 06:06:00
va propun sa creem un adevarat festival al webdesignului, in spiritul webdesignului. / motivatia principala sa fie premierea siturilor de valoare, nu a dorintei de promovare. banii pentru organizare sa vina in principal din sponsorizari, iar eventuala taxa de participare sa fie stabilita astfel incat sa poata participa si studentul care are o singura pereche de blugi. toata actiunea va fi non-profit. / daca e interesat cineva sa faca parte din comitetu' de initiativa sau sa contribuie in vreun fel, il rog sa imi dea un semnal. viziunea mea se bazeaza pe principiul "keep it short and simple". fara fite, figuri si texte sforaitoare. / nu ne vom propune sa devenim un messia-promovator-al-inter  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Christos a inviat si Paste fericit pentru toti!
de Jimmy_Cecilia la: 08/04/2004 00:43:00
mi-ati lipsit dragilor.. :))/ abia debarcata, / va doresc mai intai, din toata inima si pentru toti,/ paste fericit si treaditionalul christos a inviat!/ jimmy
28 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: