arhiva: 11/05/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Crazy Horse
de Little Eagle la: 11/05/2004 14:22:00
"omul alb spune ca suntem porniti pe razboi chiar si atunci cind vrem pace.ne numeste salbatici,dar el este cel salbatic.numeste coroana de pene ce purtam pe cap,coroana de razboi,desigur ca am folosit-o in lupte,dar de cele mai multe ori am folosit-o in ceremonii.fiecare pana inseamna un act de bravura.eu am 36 in a mea.nu este vorba despre razboi ci despre cine suntem.cind cintam cintecele noastre,omul alb zice ca vrem razboi,dar nu sint cintece pentru a glorifica razboiul ci rugaciuni catre marele spirit.avem tobe,omul alb le numeste tobele ce cheama la razboi,dar ele nu sunt pentru razboi ci pentru a vorbi cu marele spirit./ omul alb vede ca avem fetele vopsite si zice ca ne vopsim pentru  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Anul asta,alegeri....
de Jay la: 11/05/2004 12:50:00
nu stiu de ce lumea zice despre mine ca sunt curva. nu-mi pasa.daca a trai clipa si a te distra in fiecare zi inseamna ca esti curva, sa fie asa.sunt o curva mandra de mine.nu fac rau la nimeni.din contra. i-am facut ieri un blowjob lu' dom' ministru' ,bj-ul vietii lui.am intrat tiptil sub birou,el nu m-a vazut si....hop...i-a inghetat pixul in mana,a tras cu coada ochiului sub masa si a inceput sa mormaie de placere.immmmm...immmmmm...a....a.....gooooooddddd....o dadea si pe engleza.a trebuit sa si inghit,sa nu murdaresc covorul.si cu toate astea nici anul asta nu mi-a dat marire de salariu.de ce zice lumea ca sunt curva? ofer placere pe gratis si nici macar nu sunt maritata.nu insel pe nime  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Geneza din ura
de Aida Nuran la: 11/05/2004 07:23:00
frunzele copacilor se unduiau in undele dense ungand cu umbrele lor lungi nisipul de pe drum. ma intorceam acasa cu sufletul greu si plin de resentimente, dupa respingerea neasteptata suferita la societatea trinitatii. abia imi miscam bratele si priveam cu ura pestii multicolori care ciuguleau indiferenti algele albastre. granulele de nisip cenusiu se rasfatau in culori de foc. apunea soarele! nu stiu de ce dar intotdeauna apusul soarelui mi-a dat o stare de neliniste neinteleasa. am grabit ritmul sa ajung acasa inainte ca toate fiintele ingrozitoare ale noptii sa iasa din ascunzatorile lor sapate in recif. / in fata casei, doi prieteni m-au intampinat curiosi. si ei fusesera respinsi de soci  ...continuare .
comenteaza!
modifica
SPA
de Jay la: 11/05/2004 07:20:00
desigur,multi dintre voi ati vizitat in viata voastra spa-urile a catorva hoteluri.vii la hotel ,te instalezi, platesti niste bani sa inchiriezi un halat si ...hop la spa.bineinteles, spa-ul e la subsol ,cobori cu liftul ,etajul gl,in stanga spa in dreapta salile de mese.ce au in comun? tot timpul sunt pline. de obicei spa-urile au un singur jacuzzi care e tot timpul ocupat pana la refuz. toti grasanii si grasanele din lume stau in jacuzzi,lipiti unul de altul ca sardelele in cutia de conserve.si boloboci spumificati ,cu miros puternic de clor,intre ei, ...fleoshk..fleoshk..etc..etc....o sa vezi mereu in jacuzzi tipul sau tipa care traiesc aceasta experienta pentru prima data./ mai placuta ca  ...continuare .
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: