arhiva: 15/05/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Farewell brothers and sisters
de Little Eagle la: 15/05/2004 17:20:00
dragi surori si frati,/ a sosit vremea sa-mi iau ramas bun de la voi toti.am sa continui a citi textele / / voastre,deci vom fi mereu impreuna in spirit si suflet./ nu va parasesc din motive egoiste sau cum le-ati vrea sa le numiti,va iubesc tare mult si ma voi gandi mereu la voi toti/ gasesc ca am scris si spus destul,uneori prea mult si poate v-am deranjat vorbind despre mine doar./ a trebuit sa spun ce am pe suflet,indiferent de anume experiente ale vietii mele./ asa vad eu lucrurile.nu mai am ce spune,deci e vremea sa plec,candva,intr-o zi ma veti intelege si veti fi mai aproape de marele spirit ca niciodata./ nu este decizia mea,a mintii mele(ea nu conteaza)ci a sufletului  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Si a fost o zi...
de Pisicutza la: 15/05/2004 17:04:00
si a fost o zi...a trecut cum ar putea trece celelalte sau cum nu ar fi trecut niciuna de pana acum. in aceasta secunda timpul pare ca trece mai repede decat altadata, o zi pare un minut, iar visele dispar intr-un abis de incertitudini si temeri. si poate ca aceste degete obosite de timp se vor pierde in rotocoale de fum ce adorm timpul. aici si acum timpul nu mai pare sa aiba rabdare cu oamenii, iar ei l-au uitat. timpul a inceput a se scurge atat de rapid incat putem fi siguri ca am trait secolul vitezei si al uitarii. si poate ca nu am trait pentru o secunda, poate ca am uitat in vartejul nebuniei zilnice ca si o milisecunda inseamna mult, inseamna o viata salvata, respectul castigat.  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Oare de ce?
de Elisabeth la: 15/05/2004 14:57:00
râvnind spre absolut/ Întotdeauna m-am pierdut / în durere..../ Şi era una mută,/ aflându-se/ într-un un şir / incomensurabil de / întrebari "de ce?"/ şi "cum?".../ apoi am simţit cum/ urla şoapta liniştii / cufundându-mă parcă / şi eu în ea!/ acum stau şi mă-ntreb:/ "oare pentru ce?!" ...
comenteaza!
modifica
Eau d'Eden
de Elisabeth la: 15/05/2004 14:42:00
sa nu razi.../ uita-te la cer/ e senin? e fumuriu?/ de fapt stai. am inteles - e noapte.../ hai incearca sa ma prinzi.../ ce daca am tocuri?/ crezi ca nu pot fugi?/ e straniu? nu draga.../ nu te balbai; asculta - / e crescendo.../ uita-te: sunt case, blocuri,/ piane, o baterie si un bass!/ sunete grave, moi,/ aplauza, note distinctive, / priviri, mimici ale fetei,/ contururi de trup zvelt / sau batrane./ draga important este ca pe scena vietii / ai razbit iar eu am participat/ sustinandu-te sau criticandu-te!!!
comenteaza!
modifica
J'adore
de Elisabeth la: 15/05/2004 14:35:00
mergem?/ nu mai putem ramane/ deja suntem prea comuni.../ j'adore?/ oui!/ pe cine? pe tine!/ de ce? ca doar tu ai mai ramas!/ uh, e greoi... pe cuvantul meu,/ e greoi!/ e mai degraba ceva nedigerabil/ decat o ardoare mare.../ si atentie:/ nu de dragoste e vorba....
comenteaza!
modifica
O iubire nebuna
de fantasy2k la: 15/05/2004 08:19:00
substrag analize/ cu gura cascata/ ma uit la tine/ te uiti la mine,/ ingani prostie/ mi-e sila de lapte/ mi-e frica de noapte/ si nu mai respir./ anotimpul se pierde/ lumineaza devreme/ caldura m-abate/ esti nebuna, imi spun/ nu auzi, nu vezi, desenezi/ cioplindu-mi/ jumatate de fata,/ mi-e arsa de greata/ si tu relatezi/ in campia pustie/ privirea-mi pierduta/ esti nebuna, imi spun./ desenat ziua,/ presarat cu argint / iti este gatul,/ inclinat o data cu vantul/ spre o imagine/ a raportului cu tine insuti./ e vara, caci/ impielitat m-ai fi pictat/ sec intre crengi de nuc./ m-ai fi regasit intre dinti/ mestecandu-ma o data cu fructul,/ in baclava ori intr-un vis/ in care incurcai culorile/  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Întâmplare cu un nepot şi un câine
de danielt la: 15/05/2004 04:32:00
<p>motto<br>/ cănd nu mai suntem copii, suntem deja morţi.<br>/ constantin brancusi</p>/ <p>cei patru stăteau în linie cu mâinile la spate şi faţa înspre gospodărie. nepotul, bunicul, vecinul şi câinele vecinului. foarte serios şi mândru că bunicul îl asculta, vecinul povestea cum a construit casa, de unde a cumpărat materialele, cum s-a tocmit cu lucrătorii, cum a rindeluit podeaua, cum a făcut mozaicul şi de ce a ales gresie albastră în baie. bunicul dăda aprobator din cap şi din când în când mai adăuga o vorbă, un sfat sau o observaţie.</p>/ <p>nepotul se plictisea, nu prea înţelegea multe din discuţie şi în plus pantofii cei noi îl incomodau. pr  ...continuare .
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...