arhiva: 19/05/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Fisa
de mircios la: 19/05/2004 22:20:00
ai ceva de spus?/ trebuie sa-ti ridici palaria/ ca pe un telefon./ cat mai de sus,/ arunc-o la pamant si da-i roata./ in ritm de flamengo:/ inainte si inapoi, / inapoi si inainte./ apoi asteapta cuminte./ ca o galeata de apa, / va veni asupra ta,/ ca in clopot in zi de sarbatoare/ sa te simti limba/ (mai bine da fuga si schimba)./ neiertatoare,/ centralista apeda/ iti va cere sec/ sa mai bagi o moneda./ "n-avem marunt!" iti va spune/ gura de sub ochiul crunt./ "da' daca ma uit bine la matale,/ sa sti ca gaura-i destul de mare."/ ai sa aluneci resemnat./ vei auzi cum in urma ta, infundat,/ vine tonul./ de dupa un gard de ograda,/ o baba gata sa muste betonul/ striga spart printre ulucile s  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Scrisoare
de ionelanicol la: 19/05/2004 13:43:00
te-am vazut prima oara in club, cand cateva minute in sir ti-am urmarit incantata figura, miscarile. zambesc amintirii acelei zile... astazi vreu sa te sarut. eu sa te sarut! cred ca m-as lovi de raceala si absenta din partea ta.../ mi-am dat seama ca un alt prilej de a fi impreuna ca cel din seara aceea, va mai fi greu de intalnit. ne vom vedea, probabil pe strada, intamplator. dar intalnirile dupa strada se vor rezuma la obisnuitele salutari, comunicari prietenesti. ca si pana acum! atat... si eu? eu cat timp voi continua sa te mai iubesc asa, fara nici o speranta?/ si totusi, de ce ma eviti? de ce respingi tu orice imprejurare care ne-ar fi putut apropia? ce se petrece cu tine? ai inteles  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Cine zicea ca nu poti cumpara fericirea
de Belle la: 19/05/2004 11:04:00
http://www.msnbc.msn.com/id/4979273// cu alte cuvinte: banii n-aduc fericirea, numai numarul lor
46 comentarii
modifica
Decizia corecta...
de Pisicutza la: 19/05/2004 07:42:00
privesc zi de zi atatea categorii de persoane, incerc sa inteleg atatea idei si mentalitati, incat la un moment dat am inceput sa imi pun problema de ce simt nevoia sa inteleg oamenii.in fond, poti trai si fara a cunoaste fiecare chichita a celor ce te inconjoara...credeti-ma,pentru ca am vazut si asemenea oameni. dar sa revenim la subiect...cum stateam si ma gandeam am realizat ca totul tine doar de decizii. fiecare decizie iti influenteaza viata-intr-un mod sau altul- si mai rau, fiecare decizie anuleaza un posibil viitor.pare un paradox, dar o decizie anuleaza o alta ce ar putea fi mai buna.cand stim ca decizia pe care am luat-o e corecta?unii merg pe calea rationala, alegand beneficiile e  ...continuare .
9 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...