arhiva: 02/05/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Niste scrisori frumoase ( cu si despre romi )
de Emirul Caton la: 02/05/2004 15:15:00
/ « antologia deportari romilor in transnistria - intre auschwitz si bug »/ dovezi culese si clasate de i. ionescu. vasile, editura aven amentza 2000, detalii la www.romanothan.ro// in 1936 « savantul » robert koenber scrie in cartea sa « volk und stat » urmatoarele : / “evreii si tiganii sunt straini de noi si asta pentru ca au ascendenta asiatica in timp ce a noastra este nordica” la randul sau hans globke insarcinat al ministrului de interne din cabinetul lui hitler, preia ideiile din asa zise studii ale « savantului » si reda un comunicat catre mijloacele media unde repeta « pentru linistea tarilor de  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Autoportretul azi
de kissable la: 02/05/2004 10:19:00
parfum sarat si scurta nebunie,/ o fuga prin albastrul inteles brutal./ curcubeu-mi se imbratiseaza cu-(a)lumina,/ iar eu sunt ranjetul de la final./ lovesc castele de nisip si urlu;/ stau singura-n durerea-mi muta./ si-n aurul dulceag tanjesc la un cuvant,/ dar oamenii cu mine uita.../ sunt galagie neobservata, neauzita;/ si plang cu marea si-mi doresc/ sa pot sa strig mai tare, sa m-asculte / si muritorul ce-l iubesc./ nu-mi vede-n ochi durerea mea mocnind,/ ii suflu-n fata si ma simte fin/ ca pe o mangaiere-obisnuita, surda,/ iar eu ma-mbat de drag, suspin.../ l-am sarutat de-atatea ori, dar n-a-nteles/ si l-am chemat spre mine, dar soptind.../ mai mult nu pot, sunt doar un vant...  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Randuri pentru el
de kissable la: 02/05/2004 10:02:00
nu-mi cere sa te iubesc chiar azi./ da-mi timp s-alung fantomele,/ da-mi timp s-alung durerile,/ ...placerile./ nu-mi cere sa te-alint chiar azi./ mai am si diavoli de infrant/ si pan-atunci oricum eu sunt / ...in vant./ nu-mi cere sa te vad chiar azi./ lasa-ma sa-mi mai privesc trecutul,/ sa pot sa-mi iert si eu pacatul/ ...si-amarul./ deschide cusca mea murdara-ncet,/ ucide-mi moartea, golul, umbra/ si rupe-mi lantul, ura, bezna/ ... teama./ mai lasa-mi timp, sa ma apropii eu / de lumea ta;sa nu te arzi.../ nu ma grabi, nu ma iubi/  ...continuare .
3 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: