arhiva: 20/05/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Am vazut?
de mircios la: 20/05/2004 17:25:00
am visat, sau cine stie,/ o bucata de hartie,/ galbena de ani si roasa,/ cu o scriere aleasa./ prea departe sa zaresc,/ am ghicit un semn si gata,/ m-am trezit./ alaturi, fata,/ ca din lemn sculptat un inger,/ visatoare, despletita,/ ma asteapta sa-i citesc./ strang din ochi./ insa hartia,/ mult prea veche si uscata,/ sta pe jos imprastiata./ vant asteapta, sufla vant,/ sau suflarea mea pripita.../ ce cuvant trezeste oare / pe frumoasa adormita?/ somn adanc, netulburat,/ o asteapta pe vecie!/ care semn deschide poarta,/ am vazut,/ dar am uitat!
1 comentariu
modifica
Salvati Rosia Montana
de MindBomb la: 20/05/2004 16:49:00
proiectul de salvare a rosiei montana se bucura de o larga sustinere internationala./ dar nimeni din afara nu poate veni "sa faca ordine la noi in ograda"./ rosia montana are nevoie de solidaritatea si sustinerea cetatenilor din romania./ de 4 ani viata la rosia montana stagneaza in asteptarea "verdictului". in aceasta zona sunt blocate orice fel/ de investii, constructiile sunt interzise, pina si doctorul a plecat... oamenii sufera, au insomnii, cosmaruri,/ mor de "inima rea". si asta nu e o metafora! / guvernul romaniei trebuie sa decida acum rezilierea definitiva a contractului cu rosia montana gold corporation s.a./ mindbomb se solidarizeaza cu cei care lupta pentru salvarea zonei rosia  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Petale si Cornelia
de AiaBeata la: 20/05/2004 13:05:00
ieri a cazut prima petala calatoare a trandafirului./ zbura egoista in vant/ ca un ragnet matinal de inceput de viata./ pe drum a intalnit proprii spini/ si, jupuita de un sine criminal/ a ajuns ultimul mormoloc de pe fundul baltoacei./ urmatoarea petala si una cate una au urmat:/ petala alba,petala roza, petala verde.../ ecouri ale unui refugiu gasit in decadere./ azi a cazut ultima, cea neagra,/ bolovan in mocirla de petale/ unde crescuze candva un trandafir fragil./ petala narcisa, petala lalea, petala trandafir,/ tablou pe un mormat de culori/ in care zace neatinsa cornelia./ de ce a murit?/ legea naturii dicteaza:/ pentru ca ramasese singurul trandafir fragil.
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...