arhiva: 24/05/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cugetari
de cosmir la: 24/05/2004 14:39:00
la rochefoucauld/ - putini oameni stiu sa fie batrani/ - iti vine mai lesne sa te arati intelept pentru altii decat pentru tine insuti/ - toti avem destula tarie sufleteasca pentru a indura neneorocirea altora/ - ii iertam adesea pe cei care ne plictisesc, dar nu le putem acorda iertare celor plictisiti de noi/ - cand ne parasesc viciile , ne mangaiem cu credinta ca noi ne despartim de ele/ - / la bruyere/ - trebuie sa razi inainte de a fi fericit, de teama ca vei muri fara sa fi ras vreodata/ - cand vrei sa uiti pe cineva, inseamna ca te gandesti la el/ swift/ - un nerod pune mai multe intrebari decat poate da raspunsul un intelept/ renard/ - nu tine la banii lui, tine doar la banii a  ...continuare .
2 comentarii
modifica
...Sa te uit
de iachy la: 24/05/2004 08:56:00
daca mi-ai oferi putina poezie, daca mi-ai da un strop de liniste, as putea sa-mi ascult gindurile, negre ce-i drept, dar asezate pe o coala alba de hirtie ./ ghemuit de teama, intr-un colt de suflet, m-am asezat incet, hotarit sa ramin acolo, la adapost de furtuna ce ar urma sa vina daca tu... ai pleca./ daca te-ai hotarit sa ma chinui cu cuvinte grele pe care nu cred ca le-as mai putea suporta, atunci... mai bine pleaca.../ dar nu lua cu tine si visul meu. prefer sa cred ca totul a fost doar un vis frumos, iar eu norocosul ce in zori si-l aminteste. / nu as suporta asteptarea chiar de-ar insemna aceasta speranta. chiar daca intr-un tirziu ti-ai aminti... si te-ai intoarce./ pleaca de  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Copilul
de Pan la: 24/05/2004 04:53:00
a fost odată, ca niciodată, că dacă n-ar fi fost nimic nu ar mai fi avut vreun rost, un copil fericit. avea copilul un fel de aripi care nu se vedeau, de ziceai că sunt făcute din gândul bun al cuiva. avea ochi aurii, bucăţi de lumină, trup dintr-un fel de aer mai sfânt ce-şi spunea suflet şi o lume întreagă în faţă prin care alerga cât îi era lui de alergat, adică mai tot timpul. / aproape nimic nu-l tulbura, poate doar un gând. atunci când începuse el să cotrobăiască prin toate cotloanele şi ungherele lumii, într-un colţ, la rădăcina unui măr rotat, zărise un bărbat adormit. de câte ori trecuse prin preajma sa îi venise gândul de a-l trezi. Ţipase, se  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Icoana ei
de Pan la: 24/05/2004 04:43:00
o madonă răstignită între razele de soare,/ în trei cuie atârnată, / trei cocoare, / prăbuşită printre nori, / ca-ntr-un pat cu baldachin / cu trei îngeri păcătoşi / ce mi-o ţin de subsiori./ trece-aşa, / ca o icoană, / spânzurată de privirea ce mă doare / de mirare / şi, / din lipsă de cuvânt, / îmi fac cruce / căci din dânsa / îmi curg iaduri de iubire / pe pământ.
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: