arhiva: 25/05/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
O jumătate din noi
de Pan la: 25/05/2004 23:53:00
priveşte! / unei jumătăţi din noi / i s-a făcut de primăvară; / o jumătate de chip miroase o floare / cu jumătate de nas, / cu o nară. / cealaltă jumătate / stă ca prinsă sub o sticlă de insectar, / zâmbeşte continuu, / un zâmbet amar, / un zâmbet de teamă/ un zâmbet de jumătate. / ...într-o jumătate ne este încă iarnă.
comenteaza!
modifica
Piticul de cireş
de Pan la: 25/05/2004 23:52:00
era un pitic singuratic de cireş. aşa i-a spus lumina aceea când, într-o dimineaţă de februarie, s-a născut la rădăcina unui cireş sălbatic. trecuseră multe primăveri peste el, atât de multe încât nu mai ţinea minte defel dacă avusese de când îl zămislise copacul barbă albă încolăcită după gât şi brâu-salbă, straiele de un verde ponosit, chipul smead, statul pipernicit şi nici dacă asta trebuia să facă de la început, să sufle într-o goarnă mută dând semn cireşului să înmugurească, să înflorească./ de la un timp spatele i se încovoia cu fiecare dimineaţă ce trecea şi picioarele îi tremurau, pesemne că îmbătrânea, îmbătrânea singur. p  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Constelaţie de toamnă
de Pan la: 25/05/2004 23:50:00
calului meu / i-a crescut frunză roşie sub copită, / nebunie în coamă / şi pe spate o eră cât o clipită. / a-mpietrit, / ca o ruşine de fată mare, / în salturi ovale, / ca o fecioară iniţiată continuu / poartă spumă şi sânge-n zăbale. / stă suspendat de cer ca o poamă, / mi-e stele, / sunt vânt / şi e toamnă./
comenteaza!
modifica
Explozia la Mihailesti: adevarata fata a autoritatilor romanesti
de Daniel Racovitan la: 25/05/2004 17:30:00
un camion a explodat, iar 18 oameni au fost facuti bucati. autoritatile, la numai cateva ore de la incident, au gasit de cuviinta sa trimita buldozerele ca sa ingroape sub asfalt ramasitele ale victimelor. cand veti trece cu masina prin mihailesti puteti fi siguri ca veti calca peste bucati din ficatul, inima sau creierul victimelor. autoritatile au avut mare grija sa va asigure.../ http://www.expres.ro/topstory/?news_id=155816
13 comentarii
modifica
I'm back...
de Little Eagle la: 25/05/2004 15:38:00
dragi frati si surori,/ imi pare sincer rau ca am scris ca plec si acum ma reintorc....ma bucur insa ca admin nu m-a sters inca din cercul nostru./ am avut 2 saptamani grele din punct de vedere psihic,nasa mea a plecat din lumea asta pe 13 mai,a fost ingropata pe 15mai si eu am aflat abia pe 14...am fost total devastat si am plans intr-una,am iubit-o enorm,ea m-a botezat si era doar cu 17 ani mai in varsta ca mine./ m-a tinut in brate de cand aveam cateva luni si la fel m-a iubit enorm.plecarea ei m-a ravasit complet si azi am aflat ca mama ei(verisoara cu mama mea)ce are 84 ani a avut un atac de inima si e in spital,este bine dar stiu ca nu va mai fi nici ea mult intre noi.../ toate as  ...continuare .
27 comentarii
modifica
Despre Alegerile din S.U.A.: De ce trebuie sa votam pt. GWB.
de LMC la: 25/05/2004 12:22:00
din sutele de reportaje la televizor, radio, ziar si internet rareori ajungi sa auzi despre unele detalii despre caracterul si personalitatea lui george w. bush, despre deciziile care le ia, despre razboiul din irak, sau ideile conservatistilor (am scris bine acest cuvint?) aici http://diskbook.bizland.com/dbvote.html puteti <!--break--> citi mai multe despre aceste detalii omise de media./ ***********************/ intre timp daca cineva este interesat sa citeasca independent reports cititi aici http://www.crisisweb.org/home/index.cfm/
152 comentarii
modifica
Premii pentru perle.
de Jay la: 25/05/2004 12:05:00
perle ale sefilor:/ "de maine,angajatii vor avea acces in cladire/ numai prin intermediul legitimatiei magnetice. poze pt.aceasta legitimatie se vor lua vinerea viitoare si angajatii vor primi legitimatiile in decurs de 2 saptamani. / (castigatoare-fred dales de la microsoft corp.-redmond,wa)/ " ce am nevoie e o lista de probleme viitoare, specifice si necunoscute, pe care le vom intalni" / (lykes lines shipping)/ "e-mailul nu e destinat sa fie folosit pt.a transmite/ informatie sau date.trebuie folosit numai pt.afacerile companiei." / ( sef contabil,electric boat company)/ "acest proiect e asa de important incat nu trebuie sa lasam lucruri mai importante sa-l deranjeze" / ( marketing m  ...continuare .
2 comentarii
modifica
De la Tribunal
de Jay la: 25/05/2004 12:02:00
dialogurile care urmeaza au avut loc cu adevarat la tribunale,in diferite procese.cuvant cu cuvant./ i:esti sexual activa?/ r:nu,doar stau intinsa acolo./ ==== / i:care e data dvs. de nastere?/ r: 15 iulie./ i:ce an?/ r:in fiecare an./ ==== i:boala dvs., myasthenia gravis (slabiciune de muschi ),va afecteaza memoria?/ r: sigur ca da./ i: si in ce fel o afecteaza?/ r: uit./ i:uiti? puteti sa ne dati un exemplu de ceva care ati uitat?/ ==== / i: ce varsta are fiul dvs.,cel care locuieste acasa la dvs.?/ r:38 sau 35,nu stiu precis./ i:de cand sta cu dvs.?/ r: de 45 de ani./ ==== / i: care e primul lucru pe care vi l-a spus sotul cand v-ati trezit in dimineata aceea?/ r:a spus: "unde sunt,cathy  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Moda
de Jay la: 25/05/2004 11:56:00
nota: bucata scrisa cu jumate de an inaintea patrunderii modei in romania./ tanganezii sub buric!!/ blugii evazati,putin evazati,medium evazati,enorm evazati,care au o talie asa joasa incat buricul e 10-15 cm deasupra./ pe vremea mea erau pana-n gat.ce sa faci, moda se schimba.de exemplu pe vremea mea trebuia sa desfaci costumul de baie (la femei) ca sa vezi fesele.acum trebuie sa desfaci fesele daca vrei sa vezi costumul de baie.gluma cunoscuta./ tanganezii sub buric se poarta azi cu tatuaj pe piele care se vede pe jumatate.adica intre tanganezi si buric apare tatuata o aripa de inger,o frunza de trandafir,un cioc de vultur. ceva ,cica,sexy.in buricul dezvelit,adica la vederea tuturor,se a  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Amintiri din Viitor
de Jay la: 25/05/2004 11:39:00
nota: scrierea de fatza mai e publicata pe diverse siteuri sub semnatura :balauru. balauru,joe king,4u2,manelist sunt una si aceeasi persoana cu jay.:-)/ presedintele romaniei d-na valeria g.destin a declarat ieri la o conferinta de presa ca numarul cetatenilor care traiesc sub nivelul saraciei a scazut la 40.000.inflorirea economica in romania inregistreaza astfel un nou succes./ pretul electricitatii a fost redus anul acesta cu inca 7% .numarul accidentelor de circulatie a scazut drastic.ministrul transporturilor d-na tereza drumea,a declarat cu mandrie ca asta se datoreaza si celor 100 de noi sosele si auostrazi renovate anul acesta./ prima data in 20 ani romania a refuzat ajutoarele e  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Raspantie
de Ana Lupa la: 25/05/2004 09:49:00
-ganduri-/ dintre toate existentele ma impresioneaza doar oamenii a caror existenta o reprezinta cumulul de raspantii, numai oamenii care au destin si a caror viata se dilata atat de mult incat n-o mai pot domina in nici un fel. prezenta ta sa fie o mustrare, o teama, o neliniste, un extaz sau o bucurie, nimeni sa nu stie cit vei trai, ce vei face, cum vei gindi, ci doar o teama si o bucurie pentru prabusirile si inaltarile tale sa faca din existenta ta o surpriza continua, o neliniste ciudata ... sa fii pentru ceilalti prilej de alarma, de presentimente, de meditatie, de ura si de entuziasm, nimeni sa nu fie sigur de drumul pe care vei apuca. absenta ta fizica sa mareasca chinul neintelesu  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Dulce-amaruie
de iachy la: 25/05/2004 06:32:00
o cireasa amara / catre una dulce:/ "te mai coci mult draga?/ vrei sa te manince ?"/ "nu mai fi amara,/ doar sintem surori!/ asta ne e soarta./ dar n-ai prefera / mai dulce sa mori?"
comenteaza!
modifica
Actualizari la Cafenea
de admin la: 25/05/2004 03:45:00
5 iunie: eroarea care nu permitea conectarea a fost corectata./ 1 iunie: actualizarea software-ului este practic terminata, insa dintr-o problema tehnica nu este posibila conectarea ca utilizator inregistrat. in acest moment lucram la rezolvarea ei. va multumim pentru intelegere!/ (anuntul initial:/ \\\"in urmatoarele zile vom efectua cateva actualizari ale software-ului cu care functioneaza cafeneaua, astfel incat vor exista cateva intreruperi ale serviciului.\\\")/
2 comentarii
modifica
Micutul elefantel
de iachy la: 25/05/2004 03:30:00
o firava papadie/ se amuza copios,/ i se pare-o nebunie/ ca un gindacel voios/ incearc-o cascadorie/ coborind pe fir in jos ./ se gindeste gindacelul,/ ca-i puternic firicelul/ daca-l tine si pe el / un micut elefantel !/ cum gindea asa modest,/ repede ticli un test:/ "buna ziua papadie, / am vazut ca tine o mie/ dar ce-ai spune daca eu / m-as sui in capul tau?"/ "hai incearca daca poti/ ca asa se lauda toti./ e deajuns doar o suflare/ pentru cei cu gura mare!"
2 comentarii
modifica
Extratext fara fumuri
de danapatranoiu la: 25/05/2004 02:00:00
masa de plastic se scutură de puţinul praf ce i se aşternuse pe spinare, de soarele care îi încinsese omoplaţii şi se tolăni greoi la umbră. scaunele o urmară conştiincioase, înfingându-şi picioarele în pământul reavăn. / cireşul se mută din stânga în dreapta şi căscă prelung. mai trebuia să stea un timp în poziţie de drepţi, dar amorţise îngrozitor./ - salut, miorlăi o pisică, traversând elastic grădina./ - salut ! mi-ai lipsit zilele astea, se fandosi masa de plastic./ - am avut niscai treburi, mormăi mâţa în barbă. / apoi se apropie de cireş şi începu să se gudure pe lângă scoarţa lui./ - auzi, se rugă mâţa, scarpină-mă şi pe mine pe spa  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...