arhiva: 28/05/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Arta In Romania: Ce parere aveti?
de LMC la: 28/05/2004 13:27:00
fiind o plasticiana sint interesata sa aflu cit mai multe despre ce se intimpla in domeniul artei in special despre arta produsa de artisti romani. de citiva ani vizitez http://artphila.com pentru a mai vedea ce mai fac colegii mei de meserie. sint intr-un fel dezamagita pentru ca foarte putini dintre sutele de artisti reprezentati pe acest sit sint cu adevarat demni de a fi promovati. personal am impresia ca arta creata de acesti studenti al artei este mai mult tip exercitiu. din pacate imi aduc aminte de unele cintece care le-am auzit prin romania care erau pur si simplu copiate dupa alte cintece din occident. unde-i originalitatea? <!--break--> astept comentarii la subiect.
27 comentarii
modifica
Adrian
de Claudia Clara la: 28/05/2004 05:41:00
mai tii minte cat m-ai iubit ? .. daca nici acum nu recunosti esti chiar fraier. cum poti sa negi, cand timp de 11 luni ai fost obsedat de ultima noastra intalnire? 11 luni in care ma sunai de 3-4 ori pe saptamana in speranta ca o sa ne intalnim, ca o sa avem din nou parte de 2 ore ca acele 2 ore magice din iarna trecuta, cand ne-am plimbat de mana prin orasul alb si plin de balti, cand ne tineam mainile in buzunarul tau sa nu ne fie atat de frig si tu imi povesteai de samurai si de obiceiurile lor in timp ce strabateam coridoarele din cocor, si eu, absenta ma uitam la razatoarea worner si la cizme, gandindu-ma ce cadouri sa le iau alor mei de craciun. / cum poti sa negi cand ti-a  ...continuare .
50 comentarii
modifica
Dor de tine
de Claudia Clara la: 28/05/2004 02:59:00
mi-e dor de tine.. de ochii tai negri si adanci, de zambetul tau care declanseaza minuni, de poezia involuntara a vorbelor tale, de incredibila ta energie si pofta de viata.. mi-e dor de spontaneitatea ideilor tale si de perseverenta cu care incerci sa ma convingi ca animalele au suflet, mi-e dor de corpul tau elastic si de gratia cu care te misti, de naturaletea luminilor care iti joaca pe fata, de fluturii de pe buzele tale, de mainile tale atat de expresive si de jocul suplu al miscarilor buclelor tale aurii./ mi-e dor de setea ta molipsitoare de libertate, de inteligenta ta ascutita care are destule resurse pentru a crea o lume magica pornind de la un graunte de nisip, si de usurinta c  ...continuare .
7 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: