arhiva: 04/05/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Viata in doi!
de cresida la: 04/05/2004 13:21:00
sunteti de acord cu relatiile extraconjugale?eu da !!!sunt o femeie maritata dar am un iubit !!crede-ti ca sunt de condamnat ?eu nu !suntem liberi si iubirea e libera !oamenii au transformat intr-un pacat ceea ce de fapt era darul nostru de la dumnezeu!!si de ce nu recunoaste-ti ?toti aveti relatii extraconjugale ascunse in spatele unei familii perfecte care de fapt nu exista !!viata omenirii ..........un teatru prost jucat .........si atit ..............cine se crede nevinovat sa arunce primul cu piatra in mine !!!
41 comentarii
modifica
De ce nu sunt femeile niciodata multumite?
de tty la: 04/05/2004 12:40:00
pe bune acum. nu stiu daca am auzit vreodata o femeie care sa declare cu toata convingerea ca este multumita cu ceea ce are. si aici nu ma refer doar la relatii ci si la viata de zi cu zi, si ca cariera si la alte chestii de genu asta. am cunoscut si cateva care sa spuna asta, dar nu stiu cum sa zic. mi s-a parut ca se mint singure. ele oricum aveau o personalitate de genu ca nu gresesc niciodata si ele au mereu dreptate. iar unele chiar daca uneori erau intradevar fericite cu ceea ce aveau, trebuiau sa se intrebe mereu daca este adevarat si daca nu cumva la fiecare chestie buna care se intampla nu exista un dedesubt. nu stiu daca noi barbatii facem la fel dar mie mi se pare ca noi ne multumi  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Arca lui Noe, cautata de o noua expeditie
de SB_one la: 04/05/2004 11:04:00
arca lui noe, cautata de o noua expeditie / / / / / j.p./ marti, 04 mai 2004/ / o echipa de oameni de stiinta din turcia si statele unite va porni in aceasta vara intr-o expeditie pe muntele ararat, situat la frontiera turco-armeana, intr-o noua tentativa de a gasi faimoasa arca a lui noe, relateaza “the guardian”. cei zece membri ai expeditiei vor incerca sa afle ce se ascunde in spatele unor misterioase imagini luate din satelit, avind in vedere ca fotografii recente sugereaza ca in virful muntelui, la 4.700 m altitudine se afla un obiect realizat de mina omului, care masoara circa 14 metri. / primele imagini ale presupusului obiect au fost luate in 1949 de un avion de spionaj am  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Ursul si alte animale
de desdemona la: 04/05/2004 10:05:00
un ateu se plimba prin padure minunandu-se de frumusetile naturii: "ce/ copaci impresionanti! ce rauri cristaline! ce animale frumoase!" la un/ moment dat, in timp ce se relaxa, omul aude in spatele lui zgomote ciudate./ cand se intoarce vede un urs ca-n povesti: mare, frumos,sanatos si cu pofta/ de mancare. ingrozit, ateul o ia la fuga, insa ursul avea conditie fizica/ asa ca il urmeaza constiincios... tipul era atat de ingrozit incat la un/ moment dat se impiedica si cade. ursul il apucase deja de un picior asa ca/ omul, paralizat de frica, racneste: "doamneeee!!!". in secunda urmatoare,/ timpul se opri, ursul ingheta in pozitia in care se afla, padurea ramase/ neclintita si o lumina se re  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Pacatul
de Aminda la: 04/05/2004 08:41:00
jbuf!/ se dezmetici cu greu din cazatura iar atunci cand o facu, incepu instantaneu sa planga, desi nu il durea nimic. isi duse o manuta la ochi si deschise gura larg spre o doamna care se apropia grabita. intinse mana spre ea si observa ca tanti trece pe langa el fara sa-l bage in seama. se opri brusc din plans si statea pe trotuar cu mana intinsa si ochii facuti uriasi de mirare. dupa ce se dezmetici, se ridica incet clatinandu-se ca orice bebelus sub povara capului prea mare pentru corp. facu primul pas si isi pierdu echilibrul, picand din nou. de data asta incepu sa zambeasca amuzat cercetand pamantul. observa langa el o punga colorata si tocmai se intinse dupa ea cand simti un gadilat  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Iluzii
de iachy la: 04/05/2004 03:26:00
la un colt de strada un om imbracat intr-o salopeta gri, vinde la o taraba iluzii. intr-o mare diversitate de culori, stau cuminti pe masa asteptind sa fie alese ./ vinzatorul pare deja plictisit desi este ora 8 dimineata. linga el , o cafea intr-un pahar de unica folosinta, refolosit a nu stiu cita oara . trecatorii merg grabiti pe strada catre locuri de munca prost platite, nedind nici o atentie omului in salopeta gri . el stie ca nimeni nu mai vrea sa cumpere iluzii si cu toate astea vine aici in fiecare dimineata. cafeaua e slaba si nici zahar nu are . ii ramine un gust amar care il face sa se strimbe . inca se mai strimba cind in fata lui se oprii un domn cu un pardisiu negru, im  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Evoluam?
de Aida Nuran la: 04/05/2004 02:03:00
exista vreo dovada a evolutiei speciei umane de la aparitia ei pana in prezent?/ am scapat de ura, violenta, invidie? am invins prejudecatile si tabuurile?/ s-a schimbat cumva modul in care comunicam unii cu altii?/ am inlaturat minciuna?/
22 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: