arhiva: 08/05/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Eu si actuala dorinta...
de mitzi dupree la: 08/05/2004 15:16:00
se spune ca inainte sa mori ti se deruleaza in fata ochilor tot ce-ai petrecut pe acest pamant. simti atunci bucuriile, durerile pricinuite, greturile, migrenele, monotonia, esecurile, satisfactia...toate...in treizeci de secunde...si as muri acum daca as sti ca acestea sunt adevarate.sa retraiesc ce-am trait cu tine, sa ma vad, asa, pe aburi, cu tine...trei secunde...miracol! de ce ma faci sa cred ca moartea este singura mea solutie?/ sunt in munti, pe margine de prapastie albastra.../ sa cad? spune-mi?!: sa cad?/ dar stiu ca as pluti pentru ca inima-mi mi-e mare, alba si moale si mi s-ar transforma imediat in aripi. dar vertebrele de care sa se prinda puful, penele sunt...tot ce esti tu  ...continuare .
1 comentariu
modifica
EVOLUTIE
de cosmacpan la: 08/05/2004 14:41:00
durerea provocata de schimbare/ “ne putem impotrivi schimbarii dar nu vom castiga niciodata.”/ / de fiecare data cand apare ceva nou suntem suspiciosi, neancrezatori. cei mai multi oameni au privit cu neancredere la acea inventie diabolica care huruie si scoate fum – automobilul. dar acesta si-a facut loc in viata nostra si acum suntem dependenti de el. cine nu a auzit de faptul ca atunci cand s-a nascut, calculatorul era o monstruozite ce ocupa o hala intreaga cu firele si lampile lui iar acum sunt tot mai putine locuri unde acesta nu este prezent. ce a facut omul de-a lungul istoriei? s-a impotrivit. fatis sau pe ascuns s-a impotrivit la tot ceea ce reprezenta noul./ de cele mai m  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Jazz
de MD la: 08/05/2004 11:45:00
jazz-ul este muzica care te lasa liber, cu care poti sa alergi prin mintea proprie ca pe o campie verde./ mai sunt tineri iubitori de jazz in romania? mai continua cineva ceea ce a inceput raducanu, tavitian, urziceanu, enache, etc?/
19 comentarii
modifica
AZI IERT PENTRU IERI
de timea la: 08/05/2004 11:33:00
am vrut sa uit de toate cand am iesit in ploaie / rece/ liniste/ pustiu/ era iar noapte, imi amintesc/ cand umezeala imi patrundea la oase/ tremuram/ si ma loveau rebelii stropi cu divina lor putere/ dar stiu acum/ ca nu simteam a lor durere/ ma preocupa in taina lumina lunii cum se juca pe geamuri aburite/ cu gloria-i umbrita de felinare innegrite/ imi mangaia suspinul/ si-o lacrima de ceara/ ce-o simt si-acum, si azi, ca prima oara/ stiu, dulce-amara/ ai mai gustat-o, era a ta, era tot ce esti tu/ inca/ se-arata trista in fiecare seara/ soptind/ mai poarta/ rasaritul sufletului tau, dimineata/ stie si ea, si spera ca odata va mai putera spera/ ineaca povesti, noi doi, atunci, amintiri,/ cre  ...continuare .
2 comentarii
modifica
A380, gigantul aerului
de SB_one la: 08/05/2004 05:56:00
a380, gigantul aerului / / / saloanele de la clasa lux a avionului airbus a380 ofera un confort de 5 stele / / / / / s.n./ sambata, 08 mai 2004/ / incepe productia celui mai mare avion de pasageri / premierul francez jean-pierre raffarin a inaugurat ieri, la blagnac, linga toulouse, linia de montaj a celui mai mare aparat de pasageri din istoria aviatiei civile, avionul airbus a380, care va pleca in primul sau zbor anul viitor./ text complet: / http://www.expres.ro/externe/?news_id=154098&print=1
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...