arhiva: 14/06/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Utopia in Romania
de Alain la: 14/06/2004 20:51:00
pregatind un raspuns la unul din forumurile mele(unicul mai precis), am dat inainte , inapoi, iar inainte... si m-am trezit ca s-a sters tot ce scrisesem.pacat, ca momentan n-am de gand sa ma repet (si bineinteles ca erau numai chestii geniale...). asadar, ca sa nu o lungesc prea mult mi-a venit o idee citind prin celelalte forumuri(lucruri serioase...): ce-ar fi ca fiecare din cei ce intra pe-aici la o gura de "cafea"( si sunt destui, numai unul si unul...), sa prezinte o(adica una) imagine a romaniei / !utopica! (adica sa-si lase mintea sa curga cat mai mult, si sa ne spuna si noua ce iese-- in legatura cu subiectul, bineinteles...)./ astept cu nerabdare...
15 comentarii
modifica
Pana de curent
de iachy la: 14/06/2004 12:47:00
ploua torential cind am intrat in cafenea. ziua era pe sfirsite si eu nu doream inca sa merg acasa. gasisem locul potrivit. era axact ce cautam chiar daca inconstient facusem asta . nu am mai fost in astfel de locuri pina acum./ comod, m-am asezat pe un scaun, avind linga mine o cana de cafea. mai intii am citit gindurile celorlalti. interesant...m-am gindit.n-am stiut ca pot face asta. era ceva nou pentru mine ./ nici nu stiu cind a trecut timpul. inca mai colindam prin mintile celorlalti, cind la un momentdat mi-am dat seama ca defapt aveam acordul lor pentru acest lucru. stai..dar daca si ceilalti, chiar in acest moment imi citesc mie gindurile?/ deodata in incapere s-a facut intuner  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Agresivitatea "r"-ului in fonetica limbii
de Cezar Pricop la: 14/06/2004 12:24:00
exemplu lingvistic de violentare fonetică a realului. o consecinţă a împărţirii germaniei de după cel de-al doilea război mondial: În partea federală “r”-ul din limba germană s-a americanizat, nu se mai pronunţă din vibraţia limbii pe arcada dentară, pur şi simplu acuma acesta lipseşte, s-a transformat într-un “a” spre “î” gutural, pe când, în partea în care ruşii au jucat caterinca* “r”-ul se făcuse şi mai sacadant, mai pichamăr-esc. fenomenologic vorbind, atitudinea “r”-ului rusesc e una a prea-multului evident, o verbalizare şi o accentuare agresive, proeminente - o proeminenţă a tipului şi tipicului manifest, exact ca un text care e s  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Jean de la Strehaia ii povesteste lui Gicu despre filmul Troia.
de Jay la: 14/06/2004 09:06:00
troy (2004)/ starring: brad pitt / director: wolfgang petersen/ synopsis: brad pitt plays achilles and orlando bloom is paris in this retelling of the oft-told story of the long, bloody trojan war, which started with the abduction of the beautiful helen and featured the first armored vehicle, the trojan horse. (wb)/ / 1)/ bai gicule,manca-mi-ai,fusei in bucuresti de weekend si ma dusei sa vad filmul troia.nu mai vazui un film de 7 ani si imi zise gogu a lu' costica olaru ca e dupa iliada.si cum mie-mi placu intotdeauna de ilie, ma dusei sa-i vad si iliada./ ba fratile meu,actiunea se petrece in grecia invechita, cand era rege agamemnon.ba gicule,agamemnon asta era un grasan cu barba rara,ur  ...continuare .
19 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...