arhiva: 22/06/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
"je troa zenfan; je fam"
de alexbrie la: 22/06/2004 14:04:00
"ma cunoaste toata tara, hai di li di li di la.. ca sunt de la timisoara, di li la"/ maneaua ii iesea printre dinti, murmurata ca pentru el; intindea biletele verzi spalacite, primite de la jean; nu stia ce scrie pe ele; invatase doar sa le citeasca;"je troa zenfan; je fam". / in tara fusese instalator la cablu; nu castiga rau, 10 milioane; dar era munca multa, si nu reusea sa puna deoparte; il chemase apoi jean, un var de-al lui; era in franta de 1 an, si cand se intorsese isi luase apartament./ "fane, nu mai sta cu fraierii aici; tragi ca un bou, si.. pe ce? hai afara, ca oi gasi de lucru; macar iese banu"/ "da ma, da nu stiu limba" / "nu-i nimic, nici eu; dar vezi tu, treaba merge..."/ i  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Despre Moarte (of Death). Kahlil Gibran.
de desdemona la: 22/06/2004 12:09:00
o traducere din "profetul" de kahlil gibran. dau mai intâi traducerea si pe urma textul original în engleza. traducerea îmi apartine asa ca va rog s-aveti ingaduinta./ "atunci almitra vorbi, si spuse: am vrea sa intrebam despre moarte./ si el (profetul) spuse:/ ati vrea sa cunoasteti secretul mortii./ dar cum sa îl gasiti altfel decât cautându-l în inima vietii?/ bufnita ai carei ochi nocturni sunt orbi în lumina zilei nu poate revela misterul luminii./ daca vreti într-adevar sa priviti spiritul mortii, deschideti-va larg inima asupra corpului vietii./ pentru ca viata si moartea sunt una, la fel cum râul si marea sunt una./ in adâncul sperantelor si dorintelor voastre se afla  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Maria Tanase
de django la: 22/06/2004 11:16:00
astazi se implinesc parca 42 de ani de la moartea ei, si nu am vazut pana acum decat slabe evocari. in schimb a fost la radio, daca nu ma insel la rom.act. un reportaj, cu melodii inedite si marturii.e interesant ca prin emisiune s/a facut conexiunea cu alt mare cantaret-lautar faramita lambru, pt care am cel mai mare respect. a fost singurul lautar cu care nu ,,s-a certat" tanase./ cat de des asculatati maria tanase? i/ati facut un cult, cum i/am facut eu?
14 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...