arhiva: 23/06/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Vi se intampla sa va obsedeze o melodie pana la refuz?
de Belle la: 23/06/2004 15:30:00
sa va obsedeze o melodie pana la refuz? vi se pare enervant sau nu va pasa?/ pe mine deja ma doare capul, ma obsedeaza de azi dimineata o melodie dintr-o reclama la tv cu un catelus (foarte simpatic de altfel) care le scrie din tabara parintilor ca sa le multumeasca ca i-au trimis k9 advantix/ ahhhhh ... poate sa m-ajute cineva sa scap de obsesie ;)/ multumesc, merci, danke, gracias, thank you, grazie, tessekur ederim, etc
27 comentarii
modifica
Voturi pentru comentarii
de admin la: 23/06/2004 13:02:00
cu titlu experimental, am introdus un sistem de notare a comentariilor (similar ca idee cu cel de la slashdot)./ in cate va cuvinte: fiecare utilizator inregistrat poate acorda calificative comentariilor. in functie de calificative se calculeaza o medie, care e 'nota' comentariului. ponderea calificativelor date de utilizatorii 'confirmati' este dubla./ apoi utilizatorul isi poate stabili un 'prag'. daca un comentariu are un punctaj sub pragul ales, este afisat 'pliat', adica doar titlul./ ideea sistemului de notare este de a exista un sistem de clasificare a comentariilor. / nu este o idee originala, exista pe sute de alte forumuri. sa vedem ce iese. :)
10 comentarii
modifica
Portiţa
de zareh ara la: 23/06/2004 04:13:00
l-am cunoscut pe ion ionescu la gura portiţei. abia ajunsesem de două zile, cu prietenii, în locul acela uitat de lume, când l-am văzut pentru prima oară, la ivan. acesta era locul nostru de adunare la orele prânzului, atunci când nisipul fierbe sub căldura dogoritoare a soarelui. situată chiar lângă port, terasa era formată din două măsuţe dreptunghiulare de lemn, aşezate la umbra unei salcii. acolo stăteam şi jucam cărţi sau pur şi simplu savuram berea rece ascultând muzică şi vorbind. nea ivan lipoveanul, şeful terasei, era omul nostru de legătură, atunci când aveam nevoie de gheaţă sau pâine, lucruri greu de găsit „la capătul lumii”, cum îi spuneam n  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...