arhiva: 27/06/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Jean de la Strehaia ii povesteste lui Gicu despre filmul Troia.2
de Jay la: 27/06/2004 10:48:00
2)/ gicule si trece filmul la o petrecere mare si cocoshata.hector si cu fratele lui, paris,doi firfiri,pa ochii lu' bunica-ta,unul barbos si celalalt, paris, un poponar fara par si aschilabic, ca vandele fiul cel mic al caldararului.phiii...doamne, astia doi frati care erau mari granguri de la troia in vizita la sparta, fusera primiti de menelau fratele lu' agamemnon.menelau asta ,un grasan pocit si boshorog era regele spartei .si umflatu' asta facu un chiolhan cu dansatoare si mancare,sa vezi gicule ce bucati erau pe vremea aia mai frumoase ca mingeta fica cea mica a bulibashei.si vorbira despre pace si ca sparta e prietena troiei,asa cum e prieten iliescu cu voronin.ba si deodata,aschimod  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Anita47, Iulia Calaman îti spune ceva???
de Jimmy_Cecilia la: 27/06/2004 10:10:00
salut anita!/ am impresia ca tu cunosti multa lume in israel../ daca ma poti ajuta, tu sau oricare alt forumist../ pentru prieteni din ro, mai precis din deva si cluj, incerc sa dau de iulia calaman/ este originala din deva, unde a facut liceul de fete, promotie liceu 1959, calaman este numele de domnisoara./ a emigrat in israel;/ unde, in ce oras? când? a ramas acolo sau a plecat in alta parte? nu stiu mai multe...
7 comentarii
modifica
Copilu' urat
de romanul fericit la: 27/06/2004 04:31:00
o gluma buna, zic eu :/ era odata un copil atat dee urat incat intr-o zi l-a sunat o fata si ia zis :/ -hai la mine ca nu e nimeni acasa !/ si uratu' s-a dus si nu era nimeni acasa .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: