arhiva: 30/06/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Amintiri din Copilarie
de LMC la: 30/06/2004 19:55:00
sint intr-o stare de melancolie. de felul meu sint visatoare, dar de citeva zile nu’s ce mi sa intimplat. parca astept sa vina trenul in gara, dar trenul vine cu o intirziere infinita. in momente ca astea ma gindesc la anii copilariei mele, atunci cind timpul trecea ca melcul si zilele de vara mi se pareau prea lungi. citeodata imi aduc aminte de unele intimplari, intimplari care mi-au marcat viata intr-un mod specific, si-mi dau seama ca ceea ce sint acuma a fost cioplit si conturat in momentul acela. / aveam o imaginatie fenomenala, lucru care nu mi-ar strica si-acuma daca l-as folosi mai des. imi placeau povestile nemuritoare si basmele cu printi si printese. dar inainte sa fi invata  ...continuare .
25 comentarii
modifica
O femeie de succes
de Roxana B la: 30/06/2004 08:21:00
sunt o femeie de succes. de ani de zile sunt cea mai bună în meseria mea. sunt născută pentru asta. nu mi-am dorit niciodată altceva. Într-o săptămână roboţii mei au ridicat cea mai impunătoare clădire din sudul continentului. după planurile mele, bineînţeles. a fost dificil, de la eliberarea terenului şi până la vasul de flori de pe masa prezidiului, totul a trebuit să-mi treacă prin mână, să verific totul, să aprob totul. din fericire, eu nu greşesc niciodată./ Şi nu e numai cea mai mare, cea mai funcţională, cea mai bine utilată, dar şi cea mai frumoasă clădire din sudul continentului. poate chiar de pe întregul continent. va trebui să verific, şi să  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Jean de la Strehaia ii povesteste lui Gicu despre filmul Troia.5
de Jay la: 30/06/2004 07:55:00
5)/ o alta faza din film e cand ahile si agamemnon se cearta din cauza ca lui ahile ii era greatza de agamemnon.ca i-a zis, ca el e un luptator labagiu,el si cu animalele lui de soldati.iar istoria ii tine minte numai pe regi nu si pe soldati.ahile,nu ,ca soldatii castiga razboaiele .agamemnon,si ce daca,ma cac in ei de soldati si uite asa ahile a zis ca nu mai vrea sa lupte pentru agamemnon./ si agamemnon a zis, ma doare in cur si a doua zi armata de grecotei era deja la un km- 2 de zidurile troiei.o armata cam de 5-6 ori mai mare.ca la inceputul filmului, se apropie agamemnon cu menelau,doi grasani fiorosi si-i intalnesc pe hector si paris,doi firfiri cu plete de poponari.acum ,ce e mai hai  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...