arhiva: 12/07/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Hai si tu
de Claudia Clara la: 12/07/2004 18:27:00
am trait in universuri diferite, despartite prin imensi pereti transparenti (de sticla ?) care ne lasau sa ne privim, dar niciodata sa interactionam. si, pentru ca stiinta noastra era limitata, nu ne dadeam seama ca nu ne putem atinge, ca nu ne putem contopi fiintele in acelasi amestec, ca nu putem simti aceleasi mirosuri sau asculta aceleasi melodii. aveam, insa,visele, in care ne regaseam mereu si in care ne sarutam cu sete. si, pentru ca stiinta noastra era limitata, nu puteam face deosebirea intre vis si realitate./ totusi, la un moment dat, mi-am dat seama ca se intampla ceva ciudat cu noi. tu ma puneai la infinit sa iti explic ce, iar eu nu reuseam sa-mi gasesc cuvintele. tu te supa  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Multitasking
de Jay la: 12/07/2004 13:16:00
"prostia e de multe ori concentrarea obsesiva asupra perfectiunii./ duce de multe ori la : unu' cu sapa , zece cu mapa./ in orice meserie trebuie sa "curgi". cu pretul imperfectiunii. realizarile "cantitative" pot sa fie o carte de vizita bogata si motiv de mandrie.pentru ca ai fost folositor sau renumit pentru ele.a nu se confunda cu "mult si prost". situatia optima e "mult si acceptabil" .putin si perfect nu mai apartine timpurilor noastre in care tehnologia inlocuieste oamenii./ mult si calitate e situatia ideala la care trebuie sa tinzi.teorie care te indruma inspre excelenta "curgand".noi avem nevoie de orientare multitasking.eu am nevoie de de initiativa,de surplus de responsabilitate,d  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Casta magistraţilor inamovibili
de ampop la: 12/07/2004 12:41:00
acum câteva luni am vazut la un post de televiziune un judecător din marghita filmat cu camera ascunsă. lua autostopiste în maşină şi, după o bucată de drum, oprea şi începea să se masturbeze cu sarg în faţa bietelor femei. mâna dreapta îi era împodobită cu multe brăţări de aur ce zdrăngăneau vârtos în timpul manoperei. toată lumea îl ştia în zonă pe “domnul lex” (aşa-i îi era numărul de înmatriculare al maşinii), îi ştiau năravurile dar nimeni nu a făcut ceva să-l oprească până la filmul prezentat pe post./ acum, un alt magistrat din bucureşti de această dată , aruncă cu pietre în casa vecinului, îşi dă jos pantalonii şi îşi exhib  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Jean de la Strehaia ii povesteste lui Gicu despre filmul Troia.8
de Jay la: 12/07/2004 10:13:00
8) -ultimul/ ne apropiem de sfarsitul filmului gicule,doua ore si ceva a durat, mi s-a umezit parul la cur ca m-am basit de emotie de 3 ori./ urmeaza o scena in care ulise vede un soldat sculptand un cal de lemn pentru copilul lui din grecia.si un zambet ii incoltzi in coltzul gurii.semn ca-i veni o idee.asa cum zambesti tu inainte sa-i tragi o scatoalca lu' soacra-ta aia oarba./ asa, si intr-o zi, dintr-o data se scoala troienii si nu mai vad corabiile grecoteilor,de parca le-a inghitit pamantul.si nici un grecotei la orizont.vin ei cu caii pe plaja si vad cativa grecotei morti cu semne de ciuma pe ei.veselie mare pe ei,trasera repede concluzia ca e molima din cauza ca au pangarit statuia lu  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Masonii, băieţii buni sau răi?
de ampop la: 12/07/2004 09:13:00
24 iunie 1717. naşterea masoneriei speculative. societăţi secrete învăluite în mister. continuă ideile confreriilor de zidari antici şi medievali, ale cavelerilor templieri şi ioaniţi, preluând şi din esoterismul rosicrucienilor. iluminismul, revoluţia americană şi franceză. george washington şi benjamin franklin...o constituţie perfect funcţională ce dăinuie peste ani iar united states of america ajunge supraputere fără rival militar şi economic în circa două sute de ani. este oare vorba de fructele pomului binecuvântat? revoluţiile burgheze de la 1848 au fost elaborate în taina lojilor masonice. nicolae bălcescu, c.a.rosetti, mai apoi cuza…lumea evului întu  ...continuare .
21 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...