arhiva: 16/07/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
LORELEI
de ionelanicol la: 16/07/2004 23:54:00
totul ne desparte pe mine si pe tine: distanta, oamenii, viata… poate si destinul… iata ce vreau sa-ti spun: nu ma tem nici de zambetul tau, deci nu ma tem de nimic. sunt cea mai mica fata a lunii, intre randunele ei, fiindca ma infasor in intregul ei necunoscut. privirea ta nu ma va gasi nicaieri. amintirea ta, nu are unde sa ma afle. glasul tau nu poate sa ma strige caci nu va stii unde. sunt intre cele patru zari: raspantia lor./ cu zece ani in urma ti-as fi spus “cu-cu”. dar sufletul meu si-a pierdut glasul copilariei. stii sa asculti? auzi vantul la fereastra? auzi pasarile care pleaca si se intorc ducand si aducand primavera? stii ce-i nostalgia? privesti uneori pe fereastra far  ...continuare .
12 comentarii
modifica
DESPRE EL...
de ionelanicol la: 16/07/2004 23:50:00
e noapte, e frig si mi-e frica/ e luna, sunt stele si nori/ cu gandul ma duc in urma la noi/ si amintirile triste ziua imi strica./ am alergat dupa un suflet ratacit/ dar n-am gasit decat iluzii desarte/ ma-ntorc inapoi, imi vine sa strig/ de ce iubite, tu m-ai parasit?/ dar nimeni n-aude sau nu vrea sa stie/ cum sufletul meu plange, ranindu-ma adanc/ imi vine in minte un strasnic gand/ ma-nabus. din somn eu ma scol plangind./ e seara. la poarta mereu eu te astept/ de ce nu vii, cum veneai odata?/ dar alta fata te-asteapta demult/ la mine n-ai sa mai vii niciodata./ si dorul ma cuprinde de tine iara/ imi spun ca-i vis, cea fost odata/ iluzie pierduta, speranta desarta/ nu mai veni, pe  ...continuare .
1 comentariu
modifica
CAUTAREA
de ionelanicol la: 16/07/2004 23:47:00
caut in departare cu ochii mintii/ trupul dezgolit al iubitului meu/ il strig disperata pe nume / dar numai ecoului glasului meu imi raspunde./ cu talpile goale, prin ierburi si spini,/ prin paduri cu serpi l-as cauta / cu ochii inchisi, cu mana intinsa/ s-apuc dragostea lui ce o aveam candva./ imi dezgolesc fruntea sub privirea lui,/ imi dezgolesc trupul la atingerea lui,/ ma-mbat cu amorul dragostei lui/ spune-mi, iubite, a cui vrei tu sa fiu?/ a cata amanta iti sunt,/ a cata femeie de pe lista ta?/ nu-mi pasa, atinge-mi acest san/ si innebuneste-ma cu dragostea ta./ ecoul se scalda in raze de soare/ prin aer pluteste parfumul de descant/ pentru moarte, iubirea nu are culoare/ iar  ...continuare .
comenteaza!
modifica
raspantie-continuare
de Ana Lupa la: 16/07/2004 16:07:00
mereu va fi un maine ce se transforma in azi si ce ia perfect forma unui ieri si tu nu vei mai avea varsta caci vei trai intens clipa inlantuita de alta, de alta. chiar daca viata iti pare murdara si tu inca iti cureti pantofii, probabil te vei opri, mai lucid ca niciodata, intr-un amalgam de clipe-trairi, nuantate si atat de diferite – un algoritm al vietii, un fel de stiinta exacta, ramificat in sine cu solutia sentimentelor pure in contraste, de la simplu la complicat in devenire. si totusi nu este clipa ta, ci a celorlalti rasfranta in tine ca un ecou, si nu o risipa de suflet. nelinistea este cea mai crunta prezenta in tine, dragostea pare singura taina sub privirea vioaie ce traversea  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Contexte
de gabriel.serbescu la: 16/07/2004 11:35:00
in general sud-americanii isi doresc macar odata in viata sa se culce cu o femeie alba. parte a femeilor albe cauta amanti negri. negresele doresc tot mai pregnant sa aibe aspectul unei albe. albele doresc tot mai mult sa aibe aspectul unor extraterestre./ albii spun ca e foarte greu sa deosebesti asiaticii intre ei. asiaticii spun ca europenii put. europenii spun ca negri put. negri nu spun nimic, ei canta si danseaza. copiii au in general tendinta sa se sperie de o persoana de culoare. o persoana de culoare la varsta unui copil, la fel se va speria la vederea primului om alb./ albii au schimbat bilute colorate de sticla pe aur, pe teritoriile sud-americane, azi se schimba pe teritoriile alb  ...continuare .
5 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: