arhiva: 17/07/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Scandal medical in RO
de RSI la: 17/07/2004 18:53:00
agentia mediafax :/ cazul pacientului mutilat, neclar şi după audierea medicului care l-a operat/ bucureŞti, 16 iul (mediafax) - comisia de disciplină a colegiului medicilor bucureşti l-a audiat, vineri, pe medicul naum ciomu - acuzat de mutilarea unui pacient, căruia i-a tăiat penisul în mai multe bucăţi - dar nu a putut reconstituit cu exactitate ce anume s-a întîmplat în sala de operaţie. / =============/ vine omul sa se opereze de o hernie si in schimb un imbecil cu titluri universitare il mutileaza. cred ca asa ceva este mai grav decat mult mediatizatele cazuri de plagiat ale profesorilor de la medicina. / ma intreb daca ar fi fost controlata alcoolemia onorabilului chirurg  ...continuare .
75 comentarii
modifica
Iubita lui Antonio Vivaldi
de Livia Lazar la: 17/07/2004 02:08:00
cum se face ca muzica are atata putere incat ma ia de maneca si-l lasa pe/ cronos sa ranjeasca trist in coltul clipei ?? cum se face ca nu ma inec in/ ploile planse de viori, cum se face ca ies mereu mai curata, antonio, te/ uita la mine si altfel, el ma arcuieste iar, anotimp dupa anotimp, se joaca/ cu faldurile rochiei, e vant, e furtuna, ma arde, soare e, dupa ce dansam,/ ne asezam osteniti si parguiti pe salteaua de maci, / imi spune de ce toamna/ are 11 minute, de ce e cea mai lunga, pentru ca toamna are ceva din toate si/ multe din ceea ce indeamna la traire, pentru ca toamna miroase a gutui si a/ sani de femeie confuza, numai buna de violat intru amurg,nici un barbat,/ antonio, nu mai  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Stii prea multe ?! Check this out !
de cammie la: 17/07/2004 00:40:00
trei broaste pe un lac:/ prima:- oaach./ a doua:- oaach,oachh./ a treia:- oaach,oachh,oachh./ prima broasca scoate un pistol si o oamoara pe a/ treia si a doua intreaba:/ - de ce ai omorat-o???/ - stia prea multe./
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: