arhiva: 02/07/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Casuta Postala A Lui LMC
de LMC la: 02/07/2004 23:51:00
pentru ca de multe ori gasesc mesaje personale peste tot prin cafenea, m-am gindit sa-mi deschid o casuta postala unde oricine are ceva sa-mi spuna, personal si afara din subiectele listate, sa aibe un loc anume unde sa-mi puna o scrisoare, un text, un anunt. aici, de asemenea puteti afla c-am pe unde ma aflu, in caz ca dispar, sau in caz ca nu stiti ce s-a mai intimplat cu mine de nu-mi mai scot nasul la iveala./ de obicei weekendurile mi le petrec cit mai departe de computer, si daca in calendar apare un holiday, fiti siguri ca nu sint pe-acasa. dar va asigur ca veti primi raspunsul prompt. /
241 comentarii
modifica
Apropo coruptia
de George74 la: 02/07/2004 18:53:00
căzusem astăzi din pat, avînd o idee foarte excelentă, vizavi corupţia în românia. cear fi, ca fiecare cetăţean care întâlneşte corupţie în viaţa de toate zilele, să "îi dea în gât" pe inculpaţi, anuntându-i la poliţie./ idea este destul de banală şi naivă, îmi dau seama, dar este destul de efectivă; vă propun un scenariu:/ hai să zicem că ion se duce la vreo instituţie, la care îi se zice că este nevoie de şpagă, pentru a efectua tranzacţia / chitanţa / adeverinţa, etc. ionuţ se duce la poliţie, poliţia intră pe fir, depistează infractorul / infractoarea, cuplează procurorul şi încă un element negativ în economia românească dispare sau es  ...continuare .
7 comentarii
modifica
"Dacia" (citeste: "Dacea") unora
de Cezar Pricop la: 02/07/2004 11:28:00
- cum să mă duceţi acasă!? ajung şi singur./ - nu. un prieten al meu o să te ducă. lasă-mă să te ajut./ Îşi ia geaca de piele din cuierul de pe hol, o trage pe el, scutură apoi din umeri ca să se aşeze bine pe corp, deschide un nasture de la cămaşă, se întoarce în cameră, se aşează pe marginea patului şi începe a se încălţa. degetele lui boante mă miră că pot face nodul corect si cu oarece dexteritate. unghiile degetelor mari sunt tăiate drept, din carne, şi lasă buricele prea mult descoperite, de-i caraghios de inestetic şi nepractic. se ridică şi îşi scutură pe rând picioarele ca să cadă blugii bine pe pantofi. Îmi face semn să ies  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Arienismul - un ideal, o confuzie?
de Cezar Pricop la: 02/07/2004 11:19:00
arienismul – superioritatea bazată pe rasă –, termen abstract, arienii nefiind practic o rasă umană. se cunosc două teze: / 1) triburile indo-europene pătrund în india de nord-vest acum 4000 de ani. În urma cuceririlor, triburile sunt prezentate în manuscrise prin vocabula “airya” în avestică, sau “ārya” în sanscrită, care s-ar traduce prin “(om) nobil”, superior, cuceritor./ 2) În dogmatica creştină, arianismul se referă la preotul din alexandria, arius. la începutul secolului al iv-lea, preotul arius, propune o interpretare diferită a trinităţii. iat-o: dumnezeu este singur – unu -, iar fiul şi sfântul duh sunt divinităţi ulterioare creaţie  ...continuare .
26 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...