arhiva: 22/07/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cum gandim?
de DESTIN la: 22/07/2004 23:36:00
cel ce se teme sa se cunoasca pe sine,acela ramane departe de cunoasterea adevarata si altceva nimic nu-i place-decat sa vada greselile celorlalti si sa-i judece.acesta nu vede la semenii lui calitati,ci numai defecte,dupa cum la sine nu vede defectele,ci numai calitatile.aceasta este "boala"de care suferim noi,cu adevarat,oamenii acestui timp,aceea ca nu recunoastem unul altuia darul sau./ gandesc a starni interes din partea celor de pe forum si nu numai.../ / cine se teme de suferinta...va suferi de teama.
156 comentarii
modifica
Eutanasie cu ranga pentru cainii comunitari
de liv la: 22/07/2004 18:24:00
<a href="http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=news&file=article&sid=9461">eutanasie cu ranga pentru cainii comunitari</a> - [<a href="http://www.jurnalul.ro// / / / / / / ">jurnalul national</a>]/
1 comentariu
modifica
Un canal
de desdemona la: 22/07/2004 11:58:00
de unde vine acest suvoi ce-mi tulbura inima ? e ca iubirea pentru el, dar mai puternic. nu merge catre un om ci inspre toti. si nu e un fluviu, e un ocean revarsat in potop, cautandu-si insetat marginile. vreau sa daruiesc, ard sa-mi revars preaplinul spre câmpii insetate, pietre ascutite si mari de nisip. in lumea aceasta incremenita de singuratate, simt cum ma ia un torent vijelios. spre ceilalti. doamne, e atâta nevoie de iubire in lume! ca un ocean ce-si cauta malurile, iubirea trimite val dupa val spre departari./ apa iubirii aduna, dizolva si amesteca totul: copii, bunici, ani, secole, rase, ideologii - ea nu cunoaste diferenta. si, ca sa poata ajunge in locurile inalte, se lasa urca  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Impotenta nationala
de romeo grigorean la: 22/07/2004 05:37:00
o natiune debusolata, o natie de oameni lenesi si incapabili desi cu virtuti si caracter, o natiune turmentata, o turma fara pastor, un popor fara identitate, o trestie batuta de vant, un neam ticalos si viclean, oameni fara scrupule si fara vointa de a lupta, fara dragoste de tara si de urmasi... acestea sunt trasaturile poporului roman din zilele noastre. tragic dar adevarat. politolog poate fi oricine si la fel politician, dar ceea ce ne lipseste noua este 'un om' care poate fi eu si tu. ne lipseste identitatea umana. orice efect are o cazua. efectul il avem si se numeste esec! cauza? depravarea spirituala si morala a natiunii noastre. suntem o natiune moarta in pacat si neascultare, o  ...continuare .
34 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: