arhiva: 25/07/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Procesul
de Jay la: 25/07/2004 10:54:00
by culu ( jay)/ l-au legat de scaun/ si s-au adunat gramada in jurul lui:/ -ba obraznicule,spunerile tale/ sint ca o orgie gastronomica/ cu rosii,branza telemea si multa ceapa/ si la sfarsit o busuioaca de bohotin/ dulce si cu dopul sticlei,putred/ noi hotarim ce e arta si ce nu e/ de exemplu,un cordon bleu/ cu salata verde taiata marunt/ stropita cu ulei de masline/ si praf de usturoi...../ a tipat:/ -dar e acelasi lucru,banal..../ -ba obraznicule,ce tot spui tu acolo?/ spuse:/ -ceapa cu branza e de la strabuni/ si mirosul de ceapa e trecutul nostru/ valoarea noastra./ ah ce palma i-au tras/ peste ceafa:/ -ba uratule,tu esti prost sau te prefaci?/ tu nu intelegi ca nu e de ajuns/ sa te ent  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Despartire
de Jay la: 25/07/2004 10:53:00
by culu ( jay)/ s-a dus la el si i-a spus:/ iubitule,poezia ta e atat de frumoasa/ esti atat de profund,iti bucuri prietenii/ cu inteligenta ta sclipitoare/ toti iti "respira" noile cuvinte/ care sint aerul curat si rece/ al iubirii divine,al emotiei,al magiei.../ in afara ca te-ai ingrasat cam mult/ si mergi cu hainele patate de grasime/ traiesti intr-o mizerie..poetica/ si bei prea multa votca cu prietenii/ in afara de asta si ca ma lasi tot timpul/ singura/ nu prea avem ce discuta/ probabil pt.ca suntem zodii diferite/ cum se face ca asa un poet talentat/ si apreciat,e asa un uscat,in viata de zi cu zi?/ esti un ..mormant,o planta nebarbierita/ esti tot timpul la calculator si eu nu ma  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Ce?
de Jay la: 25/07/2004 10:50:00
by culu (jay)/ ce-ai face mosule / daca te-ai mai naste odata?/ stii ceva,a zis el/ as manca mai multa ciocolata/ si nu m-as mai lasa asa framantat/ nici 20% din rele nu s-au intamplat/ dar eu singur la inima am pus,raspus,surplus/ de frica si grija de maine/ sa aduc in casa o paine si/ sa-mi fac fericiti copiii,nevasta si apoi/ pe mine. / si sa ascult la voci divine/ oare tu nu intelegi ca m-as naste/ tot timpul,odata,si inca odata/ si inca odata si nu mi-ar ajunge vietile/ sa simt ce as vrea intr-adevar sa simt/ sa nu obosesc niciodata,sa nu-mi mai fie frica/ as vrea sa fiu un milion de oameni dintr-o data/ plictiseala si durerea sint prea mult/ pentru un singur corp si o singura inima/ a  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Se cauta un scriitor! Gasitorului buna recompensa!
de METEORA la: 25/07/2004 06:19:00
ce poate fi mai banal decat sa cari dupa tine o poveste de dragoste? ca pe un bagaj ordinar, uneori, alteori ca pe o incarcatura nobila.in momentul de fata ca pe o povara. sunt demodate povestile de dragoste? au fost ele vreodata la moda? se mai "cer"? lumea le mai "cumpara"? specimen de mesaj la mica publicitate: caut scriitor. eventual cu talent. gasitorului, recompensa generoasa: 13 ani de cautari si posibile raspunsuri. esec garantat. te incumeti sa scrii povestea mea ? ofer material literar, tu vino cu timpul si talentul tau. salveaza-ma de la sinucidere.
17 comentarii
modifica
Clasa unspea, D...
de papadie67 la: 25/07/2004 03:11:00
dragi cititori, onorata audienta, domnisoare…domnisoare…/ ca nou-neavenit, permiteti-mi sa- mi fac intrarea in sufletele dumneavoastra. sunt, asadar, proffessor de arte partiale, karma-nginerie si tehnologia verziciunilor la nostrae academiae inter(course!)nationalae de beliiarte si szaibarspeiss din privata, ro…sau mai pe scurt la naibas, dupa acronimul de-acum - nu-i asa - faimos, nu ma-ndoiesc. aproape niciodata, decat daca trebe./ unul dintre articolele publicate in prestigiosa publicatie care publica onlain articole prestigioase, articol care mi-a cazut deunazi sub luneta / http://www.racovitan.com/luneta/node/view/1953 by jay (whaz up, buddy : )/ mi-a dat ideea unei dizert  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Is this the end?
de Little Eagle la: 25/07/2004 01:37:00
hello to everyone at the cafe,/ dupa cum poate ati observat nu am mai scris de 18 zile nimic.am hotarat ca in final sa ies pe usa din dos a cafenelei fara a fi observat ca am disparut,daca veti vedea insa,nu am plecat fara sa las partea mea din cheltuiala consumatiei.../ m-am chiar gandit zilele astea daca sa scriu cateva cuvinte de ramas bun sau nu....am ajuns la concluzia ca as fi un nesimtit daca nu as scrie ceva si as disparea/ in ceata...pe undeva am gasit in voi niste oameni interesanti,inteligenti si spirituali,o elita din care e imposibil sa nu-ti faci odata un/o prieten/a./ in acest ceas al 12 lea,regret multe ce am scris si insulte aduse atatora ce nu ar fi meritat de fel prig  ...continuare .
15 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...