Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 05/07/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Vignete pentru RO
de SB_one la: 05/07/2004 22:54:00
guvernul a aprobat in sedinta de joi o ordonanta de urgenta care modifica si completeaza og nr. 15/2002 privind introducerea tarifului de utilizare a retelei de drumuri nationale din romania, informeaza ministerul transporturilor, constructiilor si turismului /mtct/. / În prezent se plateste tarif de utilizare a drumurilor pentru vehicule cu masa totala maxima admisa mai mare sau egala cu 3,5 tone. acesta variaza in functie de perioada de parcurs si stationare, incadrarea in clasa de emisii poluante /euro/ si numarul de axe, dupa caz. / / toti conducatorii de autoturisme vor plati rovinieta incepand cu 1 ianuarie 2005, la cursul bnr al euro. tariful este de 24, 21, 17 euro  ...continuare .
5 comentarii
modifica
O iubire neomodernista
de Pisicutza la: 05/07/2004 21:15:00
si de-ar purta stelele toate,culori si suflete arzand,/ si-ar tremura uitarea,lumea toata in lacrimi inecand,/ si de-ar muri un vis in noapte, ziua cautand/ si tu te-ai pierde pentru-o clipa,si-ai amuti-o clipa doar tacand/ si luna de-ar stinge dorul parfumurilor doar in gand,/ tu ai pleca cu ei in rand,/ si ai simti ca n-ai iubit nicicand!/ de-ai asculta o vorba spusa-n vant,/ si ai muri crezand ca poti trai oricand / si sufletul in piatra de ti s-ar transforma acum,/ tu ai uita ca m-ai iubit candva!
5 comentarii
modifica
E super complicat sau am eu tendinta de a exagera?!
de VEM la: 05/07/2004 17:38:00
buna tuturor.../ m-am inscris si eu in cursa actelor...alerg, alerg, alerg...ca sa fac o sinteza: dupa trei ani de cand ne cunoastem, eu si prientenul meu ( francez ) ne-am decis sa ne casatorim in franta. pentru dosarul casatoriei sa zicem ca m-am lamurit...tocmai ce ne-am intors de la consulat de la paris ( e o rusine ce se intampla acolo )...mie nu mi-e clar ce trebuie sa fac dupa ce avem certificatul de casatorie in brate. am inteles ca sunt departe de a ma linisti. imi trebuie o carte de sejur...pe care o iau...fie din tara, fie de la prefectura..../ poate cineva sa ma ajute?/ multumesc in avans si urez succes tuturor celor care se zbat ca si mine..."nevinovati" fiind. / :)/
4 comentarii
modifica
Omor patriotic, de-aici sf. Constantin, apoi si Elena. Mama lor!
de Cezar Pricop la: 05/07/2004 13:46:00
1) actul unu; "semnele" mele, (in)semnele lor./ ajung pe nerăsuflate la uşa aceea dintre etaje, de pare că ascunde vreo debara, ceva, şi nu un întreg complex de încăperi. nu sun încă, mă uit să văd "semne", să mă asigur că e uşa care trebuie. pe interfon văd o minusculă cameră video de supraveghere pe care nu o observasem data trecută. Încerc să n-o privesc direct. Ştiu că nu e bine să priveşti ca neghiobul în obiectiv. uite un "semn", îmi zic, l-am găsit!, exclam, e o zgârâietură simetrică în gipsul de deasupra interfonului. sun. dar nu se aude nimic. mai sun o dată. o fi defectă soneria? tot nimic. Ţin butonul cu degetul apăsat. sunt nesimţit? deoda  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...