arhiva: 08/07/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
De Dragoste
de Sheherezada1001 la: 08/07/2004 19:09:00
va propun tema "cele mai frumoase scrisori/declaratii de dragoste" pe care le-ati primit sau oferit./ multumesc.
40 comentarii
modifica
Usor
de Jay la: 08/07/2004 15:40:00
by culu ( jay)-dedicata romaniei socialiste./ ce e usor pentru tine/ e greu pentru mine/ cu cat imi explici mai mult/ cu atit confuzia mea e mai mare/ mi-e rusine sa-ti spun ca n-am inteles/ te enervezi asa usor/ si frica ma cuprinde/ unii stapanesc idei eronate/ si le transmit si la altii prin invatatura/ lor le e usor sa-nteleaga ideile eronate/ noua ne e greu ce le e lor usor/ unii stapinesc adevarurile / si vor din suflet sa ne invete despre ele/ ei le inteleg usor/ noua ne e greu ce le este lor usor/ dar ei au rabdare si ne explica la infinit/ iar noi,cu un surplus de autoincredere/ cu timpul ne credem mai destepti ca ei/ si incet incet,ii dam la o parte/ si devenim noi profesorii/ nou  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Cine a vizitat madagascarul?
de clarbas5 la: 08/07/2004 15:30:00
cine a vizitat insula rosie, cum mai este numit madagascarul?/ eu locuiesc in capitala acum (lucrez aici de o luna) si din intamplare am dat de site-ul asta unde am vazut ca d. racovitan intentiona sa mearga aici in vacanta acum un an. a mai fost cineva? eu gasesc insula asta fascinanta, dar cred ca sunt si printre putinii romani de aici, daca nu chiar singura.
1 comentariu
modifica
Balada cu Intercontinental
de Jay la: 08/07/2004 15:29:00
by culu ( jay)/ betiv nebun,a baut mult spirt/ si-a facut o borala pe zid/ la ceasul vechi te-stept livid/ si tu intarzii doar mereu/ asculta, troleibuzul e cam vechi/ si doi tigani umbriti de nori/ se cearta-n gura mare si/ azi pentru prima oara n-am zambit/ acum multi ani eram copil de strada/ te fugaream pe scara cea rulanta/ si ma uitam pe sub tejghele/ dupa cinci lei,sa cumpar stele/ si dacii multe parca zboara/ ca niste pasari ruginite/ in drumul spre aceeasi tara/ calda dar cu prea reci morminte/ si nu stiu cum,e lumea trista/ inca e vara si e inca comunista/ doar parvenitii umbla-n mercedesuri/ si fotbalistii, noi haiduci pe sesuri/ femeile frumoase-s moarte dupa dresuri/ si la tele  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Ganduri simple.
de Jay la: 08/07/2004 14:48:00
" ce e important in viata e sa nu te gandesti prea mult / la ce e important in viata. ci s-o traiesti, fara sa / suferi ca esti neimportant." / " parintii mor sa se mandreasca cu odraslele lor. chiar / daca ei, l-a randul lor ,n-au fost mandria parintilor" / " uitati-va la el.viata lui e plina de bune intentii / "ucise" de prieteni. / inca mai are putere sa nu arate ca e terminat,sfaramat, / prabusit.dar bunele lui intentii sunt ucigatoare si / prietenii doar s-au aparat de ele. / el n-a inteles,n-a invatat nimic.zambeste si-i uraste / acum.si bunele lui intentii nu se vor termina niciodata / si se va crede mereu, trimisul lui dumnezeu pe pamant "/ "viagra pentru boi se numeste cantarin  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Luptele interne dintr-un unui partid expirat
de ampop la: 08/07/2004 12:06:00
psd-ul este un partid expirat. a depăşit demult termenul de valabilitate, gustul produsului este rânced şi miroase groaznic a corupţie. a expirat cam de multişor dar pensionari cu tremor parkinsonian şi mafioţi roşii cu guşă şi mercedes îl sprijină cu pasiune. psd-ul este pentru unii amintirea virilităţii din tinereţe iar pentru ceilalţi doar instrumentul de jaf legal. / doi leaderi de partid, iliescu (teoretic fără de partid, conform unei constituţii ce este pentru cei puternici doar o hârtie igienică, uşor scorţoasă si cretată ) şi năstase , amândoi robi ai setei de “putere” pură şi simplă se pare că au ajuns la un conflict. poate doar aparent. că aşa  ...continuare .
13 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...