arhiva: 10/08/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nu stiu ce sa fac ?!!??
de care_4_u la: 10/08/2004 22:57:00
sunt intr-o dilema totala deorece nu stiu ce sa fac : sa plec in america (in arizona) ori sa raman in romania. daca a fost cineva contactati-ma si pe mine si spuneti cum este.e mai bine sa raman aici sau sa plec?
8 comentarii
modifica
Tinerii de azi
de irina fiorentina la: 10/08/2004 22:38:00
nu e un text propriu-zis, acum imi lipseste timpul, vreau sa ma duc pe un camp sa vad stelele care cad in noaptea sf. lorenziu si sa-mi pun o dorinta...sau ai multe./ doar ca azi eram tare suparata, din cauza unei certi cu o "colega" de apartament, mult mai tanara decat mine si in acelasi timp mai artagoasa si cu fite, cum se spune in limbaj mai liber pe la noi...o poloneza, nici macar autohtona italiana...(e si mai greu sa gasesc scuze uneia care a trait sub regim comunist ca si mine, chiar daca pentru mai putin timp)./ de multe ori ma intreb, privindu-i si vazandu-le comportamentul daca si eu eram asa la varsta lor: cu aere si crezand ca pot pretinde mereu drepturi, fara indatoriri. privind  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Forumistii
de Daniel Racovitan la: 10/08/2004 15:04:00
iata ca s-a gasit cineva sa catalogheze forumistii internet. o intreaga panoplie:/ http://www.winternet.com/~mikelr/flame1.html/ :)
3 comentarii
modifica
Pesimism
de maat_ra la: 10/08/2004 09:30:00
să te întrebi de unde vine furia asta. tristeţea. un fel de durere uimită ,o ciudată cavalcadă de sentimente bune şi rele amestecate./ să te întrebi de unde goliciunea aridă pe care o descoperi într-o zi pulsând în propriul sânge, ca şi cum toate celulele cărora nu le-ai ştiut niciodată denumirea , leucocite albe, negre, verzi sau dumnezeu mai ştie ce culoare, au fost subit mâncate de coşmaruri, întrebări retorice ,orgolii mărunte, idei pesimiste , autoreproşuri, temeri, compătimire de sine, poate chiar şi un strop de ură generalizată, toate invăluite de mirosul muced de viaţă acrită./ Ţi s-a întâmplat?/ să te doară iubirea pe care o po  ...continuare .
9 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...