arhiva: 20/08/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
The Johnny Cowboy Story.
de Jay la: 20/08/2004 23:49:00
in america de nord,undeva in sud,in orasul olt -city ( nu va chinuiti sa-l cautati pe harta) / traia cel mai vechi emigrant din romania,ion vacaru.bineinteles dupa un timp si-a americanizat numele in john cowboy. / asa a inceput imbogatirea englezei cu expresii noi, in olt-city.daca reciproca lu' john cowboy e valabila de ce nu si reciproca expresiilor in romaneste,asa de iubite de neamul haiducilor.raperi din toate colturile americii au venit sa-nvete noi si cool expresii de la vacarul nostru. / intr-o zi era putin aptiguit johnny si tot incercau baietii de la pub sa-i explice un banc cu blonde.si nea johnny ...tufa,nu-i cadea fisa.la un moment dat,dupa ce toti uitasera de banc,obositi de nu  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Mai avem identitate cei plecati din tara?
de alianta la: 20/08/2004 17:25:00
desigur ca nu mai avem! ...este motivul pt . care ne este permanent dor , nu suntem "acasa" nici prin lume , nici cand suntem acasa, ne cautam toti pe oriunde , dar ne detestam cand ne întalnim , oare sa ne fi schimbat sistemul în care am trait ?sau asa suntem forma , sau fondul cum sa ne regasim? ... ce sa facem sa ne fie bine? sa fim mai uniti , mai solidari, etc...
56 comentarii
modifica
Celui ce asteapta...
de dinisor la: 20/08/2004 17:20:00
am incercat de multe ori sa uit… sa ma uit inapoi in timp si sa nu imi amintesc. sa pot sa privesc indiferenta amintirea singurului nostru sarut si a celei mangaieri furate…/ am fugit in departare, cu credinta ca distanta ma va ajuta sa-mi reprim sentimentele. am hoinarit pe drumuri nestiute, cu speranta ca ma voi rataci... / de fiecare data insa, drumul m-a dus catre aceeasi destinatie... si iata! ma aflu pe aceeasi plaja, incercand sa inteleg marea ta dragoste... marea! / un val imi mangaie picioarele...infrigurata ma gandesc: poate ca acesta este valul ce el il asteapta? / incerc sa-l cuprind in brate... si-l pierd! / imi deschid sufletul, sperand ca imi intelege dorul si ii spun: vino  ...continuare .
1 comentariu
modifica
o iubire imposibila
de biscu la: 20/08/2004 13:21:00
privesc la cer nu pot dormi,/ astept raspuns../ nu voi primi./ stiu ca acolo undeva,/ in cer este iubirea mea../ un imposibil de atins,/ ceva,ce e de nedescris./ astept un freamat de speranta,/ lumea crede ca eu.mai bine lasa/ nimic ce simt nu mai conteaza./ o lume-ntreaga tot priveste,/ nimeni nu poate,nu zareste../ iubire mea din cerul trist/ durerea mea de nedescris./ iubirea nu mi-o pot atinge/ si asta inima imi frange.../ si-astfel realizez ca poate/ cand plang ,privind asa departe/ el simte-acolo undeva../ durerea mea,dragostea mea,/ si stie ca eu suferind,/ adorm mereu cu el in gand./ visand fara nici un regret,/ astept,astept/ si iar ma intreb:/ cand ne vom intalnii/ si tu din n  ...continuare .
4 comentarii
modifica
10.000 de traverse
de immigrantul la: 20/08/2004 06:04:00
pasi neumblati,/ vai,ce bine pastrati pana la mine si cat e de lung,/ 10.000 de traverse oare n-ajung?/ fluturii fara polen pe aripi,/ albine cu zumzet ca de motoare,/ paharul aproape sa verse,/ nici acum nu ajung 10.000 de traverse?/ cate trenuri pe secunda/ sa fie?/ cata risipa la o papadie?/ nu te juca cu buretul pe cer,/ pierzi timpul,/ mai bine sa vii/ sterge,sa fie lumina mai multa/ cate trenuri ai vrea pe secunda?/ te astept o mie de trenuri/ pasii tai fara umblet,/ 10.000 de traverse,/ vrei la mine in suflet?
1 comentariu
modifica
Moartea prin infometare - in neatentia Parchetului General
de pegassus la: 20/08/2004 00:31:00
moartea prin infometare - in neatentia parchetului general/ 19 aug, [romania_eu_list]/ centrul de resurse juridice are informatii ca investigatiile privind moartea in conditii suspecte a 18 pacienti din spitalul de psihiatrie poiana mare s-au incheiat de aproape doua luni cu neinceperea urmaririi penale! crj sesizase parchetul general de pe linga inalta curte de justitie si casatie, anexind un raport de monitorizare complet, inca din luna februarie: 18 oameni au murit de foame, frig si lipsa tratamentului adecvat de la inceputul anului 2004, iar alti 84 de pacienti au decedat din cauze similare pe parcursului anului 2003. / continuare: http://www.europe.org.ro/euroatlantic_club// ____  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...