Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 21/08/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Despre Romania
de Crisa_ la: 21/08/2004 23:42:00
cautand, logic, cu totul altceva prin www, am gasit o descriere a romaniei ca loc de petrecere a vacantei. alta decat de obicei. ba... m-a facut chiar sa-mi pun intrebarea daca autorul acestei descrieri nu era cumva roman. chiar daca se pomeneste si despre "pete negre" totul e facut in asa fel incat sa se vada ca sunt doar simple zvonuri sau idei preconcepute. judecati si voi./ http://www.tiscali.fr/voyages/guide/fiche.aspx?ficheid=142
4 comentarii
modifica
Maria Antoaneta - de la Versailles la esafod
de Crisa_ la: 21/08/2004 14:51:00
diseara, pe arte, la 20.45, un documentar pe tema asta. ce fel de om era si cat de adevarata e replica "daca n-au paine, sa manance briose!", adresata parizienilor muritori de foame.
2 comentarii
modifica
Concert de Protest FanFest - ROSIA MONTANA 28 august 2004
de MindBomb la: 21/08/2004 01:13:00
proiectul fÂnfest / artisti pentru rosia montana ! / ombladon, luna amara si zob participa la concertul de protest fânfest rosia montana! / asociatia aurarilor „alburnus maior" in parteneriat cu mtv românia, rebel music, greenpeace cee, mindbomb si institutul român pentru pace (patrir) anunta, la trei ani de la debutul campaniei „salvati rosia montana”, lansarea proiectului fÂnfest . / proiectul fÂnfest este o miscare de protest, ce reuneste doua mari evenimente : / 1. concertul de protest fânfest ce va avea loc in data de 28 august 2004 in localitatea rosia montana, judetul alba si va reuni artisti, djs (ombladon, luna amara, freakadadisk, zob, bitza, zale, dj dox, romano/g- f  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Tot romanu' stie
de Cristina_ro la: 21/08/2004 00:04:00
tot romanu' stie de ce merg prost lucrurile in tara asta si , mai ales, cine este de vina pentru acest lucru. in nici un caz, vina nu apartine celui care comenteaza, romanu obisnuit, cel care da spaga la doctor, la politist, voteaza schimbarea la 4 ani, cauta sa plece din tara s.a.m.d. vina apartine politicienilor, securistilor, celor care pretind spaga. ba, mai mult, vina se propaga pana la comunisti, fanarioti si ajunge pana la saracu decebal ( ce sa-i faci, daca s-a lasat batut de traian; altfel poate eram azi un popor de ciobani mai destepti). tin minte ca am invatat din generala ce napastuiti am fost mereu: "asezati la rascruce de drumuri", atacati tot timpul de turci, tatari...  ...continuare .
7 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...