arhiva: 25/08/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Barbatul roman din diaspora
de dinisor la: 25/08/2004 20:05:00
plecam din tara. ne gasim cu greu locul printre straini. ne folosim toate resursele pentru a ne adapta si a ne crea un drum nou in viata. incercam sa cunoastem aproapele, in speranta ca nu vom mai fi singure. un timp functioneaza. relatia se bazeaza pe respect reciproc si atat. sentimentele difera. lipseste acel ceva.../ la un moment dat insa, dorul castiga! si iata ca ne indreptam privirea si timpul spre barbatul roman din diaspora. jocul incepe frumos, si sentimentele promit sa se nasca. simtim din nou ca e viata in jur. nu mai conteaza tacerea de-aproape. exista speranta! caci pustiu fuse timpul cand speranta pierise.ne-ncredem in vorba-i si mergem spre dansul. putin insa este pana la cl  ...continuare .
170 comentarii
modifica
Catre tine!
de dinisor la: 25/08/2004 16:39:00
spune-mi te rog, cand ai decis sa imi interzici a te iubi, te-ai gandit vre-o clipa ca zambetul imi va disparea de pe buze? cand privirea ta a incetat sa ma indrageasca, te-ai intrebat cat de goi ochii tai se vor simti? si cand pasii tai au inceput sa porneasca in directie opusa, stiai cat de anevoios drumul va deveni?/ m-am gandit deunazi la tine. sunt milioane de clipe decand ai plecat, dar timpul si-a urmat cursul si odata cu el mi-am continuat si eu drumul.sunt mii si mii de ore de atunci, dar ratiunea mi-a fost prieten si mi-a calauzit destinul spre un tel. si sunt sute si sute de zile, si nu a trecut una singura fara sa imi doresc!/ ti-aduci aminte? ti-am spus odata: "asteapta-ma, c  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Avem timp
de dinisor la: 25/08/2004 16:23:00
avem timp / de octavian paler / (varianta completa) / avem timp pentru toate. / sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga, / sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou, / sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine, / avem timp sa citim si sa scriem, / sa corectam ce-am scris, sa regretam ce-am scris, / avem timp sa facem proiecte si sa nu le respectam, / avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin / cenusa lor mai tarziu. / avem timp pentru ambitii si boli, / sa invinovatim destinul si amanuntele, / avem timp sa privim norii, reclamele sau un accident / oarecare, / avem timp sa ne-alungam intrebarile, / sa amanam raspunsurile, / avem timp sa sfaramam un vis si sa-l rei  ...continuare .
25 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...