arhiva: 26/08/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
VOI mergeti la vot?
de giocondel la: 26/08/2004 23:34:00
"though they left the country, the romanians from abroad still have the right to vote, which makes them attractive for the parties. in this electoral season, the politicians want to regain the votes of the 10 million romanians from abroad – which represent half of the population of romania. / millions of votes have shattered in the last elections because the diaspora hasn’t been contacted enough by the politicians and also because the immigrants lost their interest in romania. "/ jurnalul national/ pe scurt,citatul de mai sus spune ca romanii din diaspora au drept de vot si ca politicieni vor sa profite mai bine decat in trecut de asta.pana acum romanii plecati din tara nu prea au  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Gustul rosiei romanesti
de Daniel Racovitan la: 26/08/2004 23:29:00
poate ati auzit-o deja: "in .... (inlocuiti cu franta, canada, usa, germania, etc., dupa caz) rosiile n-au nici un gust, parca sunt de plastic, in schimb cele din romania au un gust nemaipomenit, crescute cu o adevarata agricultura bio"./ sunt curios sa aflu pareri pe tema asta./
19 comentarii
modifica
Reorganizare
de admin la: 26/08/2004 22:50:00
dupa experienta unui an de cafenea, am tras invatamintele de rigoare si avem in vedere reorganizarea modului de functionare. / ne-ar interesa sa aflam parerile voastre in legatura ce ar putea fi imbunatatit.
104 comentarii
modifica
O CATASTROFA NATIONALA: 23 AUGUST 1944
de SB_one la: 26/08/2004 19:18:00
filed under: editorial@ 1:55 am / bogdan i. stanciu/ "actul de la 23 august a fost opera colectiva a tuturor membrilor/ oligarhiei traditionale, a monarhiei si a aparatului de stat, toti/ luptand sa-si salveze pozitiile avute timp de secole." (c. w. forester)/ 23 august 1944 a insemnat pentru romaniao mare nenorocire : intrarea/ tarii in sfera de influenta a urss, cu urmarile stiute. nelecuiti de/ comunism (doar sunt aceiasi) astazi guvernantii romani serbeaza, ca/ inainte de 1989, acest eveniment nefericit din istoria tarii./ ceea ce putina lume stie, este ca la 23 august 1944 regele mihai a/ mintit nerusinat intreaga tara. in "proclamatia catre tara" difuzata in/ seara acelei zile - s  ...continuare .
45 comentarii
modifica
Hate vs. Love
de somnifer la: 26/08/2004 19:00:00
probabil ca viata v-a rezervat multe surprize... nu as vrea sa imi povestiti nimic despre astea pt ca ar fi mult prea plictisitor! mai bine altfel: pe cine urati si pe cine iubiti cel mai mult in aceasta viata!!!!!!!!! nu-i necesar numele intreg! un simplu prenume, o porecla sau numele mic ar fi de ajuns. si motivul!!!!de exemplu: eu, copilul nebun, urasc cel mai mult in viata mea persoana mea! bob! de multe ori mi-am inselat asteptarile, trebuia sa ma comport cu totul altfel in anumite circumstante! si de aceea ma urasc! enorm de mult!/ pe cine iubesc???? ei, acum as scrie chiar un roman despre brotacelul meu, sau poate un "jurnal al fericirii pierdute". dar cine l-ar publica?... sau cine i-  ...continuare .
comenteaza!
modifica
"Biserica afuriseste administratia PSD"
de carapiscum la: 26/08/2004 14:12:00
http://www.ziaruldeiasi.ro/national/01.ro.html/ sub acest titlu am gasit ceva extrem de interesant si pe undeva imbucurator pt. mine. marturisesc ca asteptam mai de multa vreme asa ceva, dar fiindca am gasit aceasta stire cu totul intamplator ma bucur si mai mult. poate va intrebati de ce. cred ca e destul de usor de ghicit: in sfarsit administratia psd va avea un real concurent in campania electorala! nu in sensul ca biserica va duce o campanie politica prin reprezentantii sai, ci in sensul ca psd-ul va trebui sa-si aplece si mai mult urechea la ce zice acest popor care e in majoritate covarsitoare ortodox, pt. ca daca se rascoala biserica neamului atunci nimeni si nimic nu mai poate opri  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Va mai aduceti aminte?
de cornellito la: 26/08/2004 13:36:00
mai stie cineva ce seriale pentru copii se difuzau pe vremea lui ceausescu?/ ma intereseaza in mod deosebit cele straine (cehesti,etc), in afara de arabela(sau cum s-o scrie)./
2 comentarii
modifica
povesti nemuritoare
de pinky la: 26/08/2004 12:27:00
acum multi ani (poate unii dintre voi cred ca ma repet... :d) am citit o poveste (nemuritoare cred) despre o tipa care se transforma duminica in capra sau asa ceva. bineinteles, sotul ei, foarte curios, descopera in cele din urma "secretul"... dar nu mai tin minte ce s-a intamplat pe urma... <p>isi aminteste cineva?
9 comentarii
modifica
Steaua - pentru Liliana
de Boghita la: 26/08/2004 07:36:00
astept sa se insereze sa te pot vedea. ai aparut , in sfarsit, esti din nou acolo pe bolta cereasca si stralucesti , asa cum faci in fiecare noapte. de ce nu vrei sa cobori la mine? da, am inteles, nu poti. nu poti pentru ca tu apartii acelei lumi, lumea stelara, o lume, poate, lipsita de griji, o lume indepartata, unde nu exista raul, lacomia, razbunarea, unde nu exista razboaie, foamete, coruptie, unde totul e un paradis, unde toti sunt fericiti. dar tu vezi totul, absolut totul este invers decat in lumea ta si cred ca esti foarte dezamagita de tot ce se intampla aici. as vrea sa-ti vad chipul mai de aproape, dar nu e posibil si sa vin la tine iara nu se poate, pentru ca esti foarte depart  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Pentru Liliana - Iubire nebuna
de Boghita la: 26/08/2004 07:34:00
te iubesc atat de mult,/ de nu stiu ce-o sa ma fac,/ la timisoara as veni , acum/ in brate sa te strang si pe veci sa fi a mea./ ma topesc……..de dorul tau,/ noapte-n somn eu te visez,/ si ma scol cu tine-n gand,/ cred ca o sa innebunesc./ noaptea privesc la cer, la stele/ luna printre ele o zaresc,/ te vad pe tine printre ele,/ nu poti sa sti cat te iubesc./ ca doi nebuni as vrea sa fim,/ si lumea din jur s-o ignoram./ ca doi nebuni sa ne iubim,/ si pe ceilalti sa nu-i vedem./ astept s-apari ca vantul care-adie/ din departari intunecate;/ si lumea-ntreaga ca sa stie/ ca te iubesc la nebunie./
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...