arhiva: 03/08/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Am fost
de timea la: 03/08/2004 23:43:00
decizii, ezitari imi impletesc gandirea/ si cred ca intr-o zi imi va iesi in cale/ si sansa mea.../ va fi al meu momentul, de el m-oi bucura/ si voi trai secunda cu maxima virtute./ sa pot sa construiesc in voie/ cladesc idei ce nasc volume.../ sa las in urma mea un grandios ceva/ as vrea.../ sa nu treaca peste mine vremea/ si praful vesniciei sa spele al meu nume/ un strop din ce am fost sa fie scris in piatra/ cantat de vant si de al marii murmur,/ sa nu piara...-n amintirea voastra/ caci pentru voi traiesc/ iar voi doar pentru mine...
comenteaza!
modifica
despre tigari:)) diverse
de liligerm la: 03/08/2004 18:29:00
imi doresc sa discut ,despre o tema care pe mine personal ma preocupa ,tigarile ,si sper ca nu sint singura , eu m-am lasat de 2 luni de acest narav cheltuitor si nesanatos cum spun multi ,dar am o problema ,care ica nu stiu cum sa o stapinesc ,,iau in greutate :(((,cine stie cit timp dureaza acest program,,?de ingrasare , si ce sa fac? diete diete ,sport ,gimnastica ,??:((
17 comentarii
modifica
Incercind sa scriu...
de iachy la: 03/08/2004 17:43:00
urmind firul unui gind am incercat sa astern pe hirtie citeva cuvinte simple. le-am fixat cu privirea imediat dupa aceea , dar ele rebele au pornit sa se miste care incotro cautindu-si fiecare semnul de punctuatie potrivit./ cuvintul neliniste nu si-a gasit insa deloc contextul si a ramas suspendat in aer asteptind o alta idee ce intirzia sa apara , nehotarita fiind daca sa ocupe unul sau mai multe rinduri si nici daca i-ar sta mai bine sa fie urmata de un semn al intrebarii sau unul al exclamarii ./ intr-un sfirsit , cind ma pregateam sa inchei , am parcurs in graba cele citeva rinduri asezate frumos pe acea coala de hirtie si ceva parca lipsea . scrisul era frumos si ordonat , semnele de p  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Un,doi, trei...
de Jay la: 03/08/2004 16:33:00
by manelist (jay)/ / tam tam tam taram tarara ram,tam tam tam taram tarara ram,( acompaniament rap-folk mioritic la dramba mecanica si chitara politica) / hey,hey,hey,ma numesc gigel,am doua zeci de ani si locuiesc la parter,sunt baiat de caracter,zambesc,nu injur,nu fur si nu insel dar toti ma "fut in cur" ..yeah .. / tam tam tam taram tarara ram,tam tam tam taram tarara ram.... / si nu sunt snob,nu ma dau arheolog,muncesc din greu ,sa m-ajung si eu, analizez lacuste si nu fug dupa fuste,nu ma dau mare,doar la fete batraneeeeeeee, si fecioare...yeah.... / tam tam tam taram tarara ram,tam tam tam taram tarara ram.... / refren: azi noapte-am discutat,cu dumnezeu, mi-a zis ca sunt o  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Sunt români în YEMEN ???
de Jimmy_Cecilia la: 03/08/2004 12:29:00
as vrea sa stiu daca sunt romani care lucreaza sau traiesc actual in yemen, mi-ar placea sa-i intalnesc...sa luam macar o "gahaua" impreuna../ eu am sa fiu din 16 august in 6 septembrie, 3 saptamani, am sa cobor la sanaa la hotelul mercure, insa cu siguranta ca o sa fiu si la hodeidah si la taiz pentru rv... acolo nu stiu pe la ce hotel.../ deci, astept sa vad daca se anunta careva... :)/
101 comentarii
modifica
A-ul si semnele satanice
de Zer0 la: 03/08/2004 12:28:00
am auzit si am vazut si eu o multime de semne satanice. copii nu va faceti griji. multe se vor intampla in lume pana ce va veni sfarsitul. va spun copii pt. ca sunt trecut prin chestii de genul acesta. am avut si vizite ale “domnishorului nostrum iubit”, nenea draq./ semne satanice?! va spun eu sa va lasati de chestii de astea caci incetul cu incetul veti deveni obsedati de semne. serios! la ce ne trebuie noua sa stim care sunt semne satanice si care nu? semne sunt peste tot. din cele mai vechi timpuri, oamenii au cautat sa distinga binele de rau. astfel noi oamenii am facut semnele acestea. nu sunt semnele draq-ului. sunt semne date de noi pt. a distinge aceste doua chestiuni: binele si  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Rugaciune Surda
de timea la: 03/08/2004 03:50:00
departe-n timp.../ pe-o raza urca-ncet spre infinit/ o rugaciune.../ si soarele apune si stele iar rasar;/ pierdut-au rostul lor simple cuvinte.../ cuvinte care dor,/ cararea tremurandei voci urmeaza./ sparante care mor/ si rugi cantate in zadar./ iar dese lacrimi grele lovesc pamantul frant./ printre suspine scapa iar amar cuvant!/ ce tainuit pacat vegheaza-n umbra lor/ a rastignirii sale clipa?/ pedeapsa! striga cerul, pedeapsa in curand/ ineaca al sau suflet in taina neputintei/ greseala ce ruga iertare in mormant./ il tremura zadarnicia si lipsa de putere/ si-a zeilor mister.../ si lunga, grea tacere.../ privea cu ochiul trist cum a cuvantului avere/ nu trece bariera necunoscutului  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Si cand uitam de-a vremii dulce apasare...
de timea la: 03/08/2004 03:33:00
uneori.../ ma ascundeam in perne uriase de-albastra catifea si broderii de in/ nici umbra nu mai cobora ca altadata/ pe draperia inghetata/ de-al meu dulce pas apasator.../ si imi parea ca toata lumea e a noastra/ si timpul parca se oprea odata cu suflarea mea/ si stiu, pluteam in zbor.../ nici gandul nu-si purta valoarea in cuvinte/ in stralucirea ochilor isi ingropa secretul/ si calde maini se inchideau sub perne/ pentru a-l pastra.../ tu, timp grabit.../ nu mai pot fi a ta.../ nu ma mai poti marca, tu vreme,/ si te doare.../ caci te-ai oprit cu mine in vraja zorilor de ieri./ lasa-ma sa fur acest moment pentru o clipa/ si sa-l incatusez in nobletea sufletului  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Franturi de inimi si stele de ceara
de timea la: 03/08/2004 03:17:00
invat-a muri, tu... poezie/ si a renaste in sufletul meu/ un picur de roua-ntr-o seara tarzie/ sa-ti planga amarul... sa-ti fie mereu/ inger... ingerul meu.../ invata sa cauti in lume iubirea/ si sa o canti, cum canta si ea,/ sadeste-n eternul meu nemurirea/ sa-mi fie suflet, de se va vrea/ demon... demon aievea.../ invata a nu pedepsi pacatul/ ci-l zugraveste in ramuri de spini/ de vei surprinde-ntr-o lacrima licaritul / cristal... invata si tu sa alini/ franturi... franturi de inimi.../ invata! invat-a creea implinirea/ invata sa cauti un om intr-o fiara/ doar tu sa poti starni fericirea / sa picuri in veci, iarasi si iara/ stele... stele de ceara...
2 comentarii
modifica
CV european - acum si in Romania
de pegassus la: 03/08/2004 03:16:00
cv european - acum si in romania/ / in monitorul oficial, partea i nr. 633 din 13/07/2004 a fost publicata hotararea nr. 1021/2004 din 25/06/2004 pentru aprobarea modelului comun european de curriculum vitae, "in scopul sporirii transparentei si exactitatii informatiilor existente pe piata fortei de munca si pentru alinierea legislatiei romane la reglementarile comunitare in domeniu" - modelul comun european de curriculum vitae constituind "un mod de prezentare sistematic, cronologic si flexibil a calificarii si competentelor fiecarei persoane". hotarirea transpune recomandarea comisiei europene nr. c(2002)/516 din 11 martie 2002 privind modelul comun european pentru curriculum vitae, publi  ...continuare .
17 comentarii
modifica
'Capsunarii' romani - intr-o dilema periculoasa
de pegassus la: 03/08/2004 03:14:00
'capsunarii' romani - intr-o dilema periculoasa / / un raport al forumului civic european atragea atentia inca din martie 2004 asupra unei potentiale situatii explozive in centrul careia se afla 'capsunarii' romani, dar si cei polonezi, din spania. motivele? contracte abuzive, ca si resentimentele lucratorilor de origine marocana, dar si mauritana, senegaleza sau ecuadoriana, carora cei romani si polonezi le-au luat, practic, locul incepind din 2002. / in plus, in urma organizarii sporite a lucratorilor romani, sezonierii din spania ar putea fi expusi posibilei reorientari a autoritatilor spaniole catre alte tari din europa de est si de sud-est, asa cum acestea au procedat si in 2002, intor  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Romania, corigenta la integrarea europeana
de pegassus la: 03/08/2004 03:11:00
<a href="http://news.softpedia.com/news/1/2004/august/9143.shtml">romania, corigenta la integrarea europeana</a> - [<a href="http://news.softpedia.com// ">stiri softpedia</a>]/ 'capsunarii' romani - intr-o dilema periculoasa / / un raport al forumului civic european atragea atentia inca din martie 2004 asupra unei potentiale situatii explozive in centrul careia se afla 'capsunarii' romani, dar si cei polonezi, din spania. motivele? contracte abuzive, ca si resentimentele lucratorilor de origine marocana, dar si mauritana, senegaleza sau ecuadoriana, carora cei romani si polonezi le-au luat, practic, locul incepind din 2002. / in plus, in urma organizarii sporite a lucratorilor r  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Web Site
de Little Eagle la: 03/08/2004 02:43:10
pt. cei interesati sa-mi vada o mica parte din arta mea,va trimit la web-site-ul meu personal ce in final azi ,dupa 4 zile de lucru la el am incheiat pe moment./ alte lucrari voi alege si pune mai tarziu,deocamdata este de ajuns pt. o carte de vizita./ adresa este:/ http://homepage.mac.com/ovihondru/menu7.html/ love&peace,/ ozzy/ / /
8 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...