arhiva: 31/08/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nebunii
de rodiana la: 31/08/2004 21:50:00
va salut pe toti, nu sunt de foarte mult timp la "cafeneaua", dar pot sa spun ca mi-ati fost alaturi si multe din gindurile voastre le impartasesc. m-am gindit sa aduc ceva in discutie, poate pare o prostioara, dar la lucrul asta ma gindesc de mult timp, asta poate pentru ca sunt prea rationala si ma gindesc mereu la ce trebuie sa fac, desi imi plac nebuniile dar facute de altcineva./ v-ati gindit sa faceti asa o nebunie, ceva prin care sa va surprindeti atit pe voi cit si pe cei din jur?/ cu bine!
13 comentarii
modifica
Blade Runner a fost ales cel mai bun SF Film
de Pasagerul la: 31/08/2004 20:51:00
http://slashdot.org/article.pl?sid=04/08/26/1416237 blade runner is the best sci-fi film - / puteti gasi lista cu top-ul celor zece alegeri la urmatoarea adresa:/ http://www.guardian.co.uk/life/feature/story/0,13026,1290561,00.html/ alegerea a fost facuta de 60 din cei mai influenti oameni de stiinta./ de altfel,am mai intilnit si cu alte ocazii clasamente in care "blade runner" a fost ales ca celm mai bun fil facut vreodata./ sinteti de acord cu alegerea? sint filme care va lipsesc din aceasta lista?/ mie personal nu mi-a placut "2001:a space odissey", in schimb imi lipseste din lista "calauza" lui tarkovski, iar "solaris" si "intilniri de gradul trei" le-asi fi clasat inaintea lui star wars  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Pe deasupra bătrânelor catarge
de Octavian Miclescu la: 31/08/2004 17:02:00
pe deasupra bătrânelor catarge cu orbi marinari vântul ne mângâia tălpile/ acel capriciu de a ne împărtăşi primele stele ale unui anotimp -/ anotimpul alizeelor e acum aproape - / îl părăsim într-un intim adio ce aminteşte de acel bătrân/ departe de marea sa şi de vele/ şi, totuşi, ne împotrivim ne consumăm tăcerea pe deasupra lor/ în vechea tandreţe a înserării/ strigătele clarvăzătorilor de pe punte ni se aruncau spre ţărmuri/ cu mult depărtate şi amar e gustul corăbiilor ce ne vor purta/ şi pe care nu le mai avem în comun cu pânzele şi orbii săi marinari./
comenteaza!
modifica
Pentru 87% romani, fondurile europene - la pachet cu fraude
de pegassus la: 31/08/2004 13:08:00
pentru 87% romani, fondurile europene - la pachet cu fraude/ publicul larg si reprezentantii imm-urilor sint, in continuare, veriga slaba a informarii privind finantarile din fonduri europene. vi se pare ceva cunoscut? 87% din publicul larg si 96% din reprezentantii intreprinderilor mici si mijlocii cred ca, in distribuirea de fonduri europene, se produc fraude, intr-o masura mai mare sau mai mica. doar 56% din publicul larg si 44% din reprezentantii imm-urilor cred ca finantarile europene sint oferite fara a se urmari interese ascunse. in plus, doar 46% din reprezentantii imm-urilor cred ca fondurile europene "pot fi obtinute de oameni ca mine". / de unde vine aceasta perceptie dezastruo  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Ãl mai tare om dân lume
de desdemona la: 31/08/2004 12:41:00
textul urmator e o poezie a unui bãnãtean de mai demult : victor vlad delamarina. exista si o localitate cu numele lui - la sud de lugoj, in judetul timis. cer scuze daca poezia nu e bine scrisa (autodictare). mi se pare draguta si 'condimentata' cu expresii banatzene./ Ãl mai tare om dân lume / de victor vlad delamarina/ drâmbiti, dobe, larmã, chihot,/ fluier, strâgãt, râs sî ropot./ sie sa fie, sie sa fie ?/ iaca-n târg minãjãrie/ s-o comedje d'a cu fiarã/ s-împrejur lume sî tara./ si-n cãlietcã, o maimucã,/ bas' ca omul mânca nucã,/ s-alta, blãstãmatã, soadã,/ sa tânea numa' in coadã,/ s-alcele, mânca-le-ar focu,/ nu-s gãsau o  ...continuare .
comenteaza!
modifica
La frontiera de suprematie economica
de alianta la: 31/08/2004 06:40:00
ma întreb daca razboiul asta economic (care se contureaza de cativa ani) nu ne va duce la razboi efectiv !ca de fapt la asta asisitam spectatori neputinciosi. motivele sunt multe si capitale pt.tarile dezvoltate, si sa vedem ce va fi din 2005 cand apar china si india în europa care nu vor mai avea contingent ca sa patrunda aici cu marfa lor:( paradoxul este ca tarile bogate au cam început sa se degradeze ca imagine comerciala, se vinde marfa de proasta calitate peste tot . asta nu denota ca sunt sarace , ci tocmai aceasta goana dupa bani , pe viata si pe moarte !unde va ajunge omenirea? suntem si asa destul de egoisti si individualisti oamenii se despart pe zi ce trece , au / creat o punt  ...continuare .
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...