arhiva: 05/08/2004


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Unde veti putea lucra in Europa
de SB_one la: 05/08/2004 19:38:00
/ vlad macovei/ joi, 5 august 2004/ / dupa integrare, piata muncii din ue se va deschide diferit in functie de tara / dupa integrare, romanii se vor bucura, teoretic, de acces pe piata europeana a muncii la fel ca orice alt cetatean din statele membre ue. adica vor putea lucra fara permis de munca, vor beneficia de asigurare medicala si vor avea contributii la fondul de pensie. cu toate acestea, unele tari din uniunea europeana pot solicita ca fluxul de forta de munca din romania sa fie limitat sau chiar stopat timp de maximum sapte ani de la aderare. cele mai restrictive cu romanii vor fi statele din nordul si centrul europei, iar cele mai permisive cele din sud. domeniile in care cetaten  ...continuare .
5 comentarii
modifica
MARINARUL
de enigmescu la: 05/08/2004 15:35:00
in timpul razboaielor dintre francezi si englezi pt. suprematia pe marile si oceanele lumii, pe o fregata englezeasca a poposit un tanar ager, priceput in ale marinariei si iscusit in tot ce facea. el, asemeni majoritatii celor de pe nava, era pus la muncile cele mai rudimentare si era supus unui tratament aproape inuman din partea unui ofiter care nu pierdea vreodata ocazia sa-i maltrateze si sa-i biciuiasca pe cei din subordinea sa pt. presupuse delicte de care se faceau vinovati. cu alte cuvinte dadea dovada de cruzime si lasitate comportandu-se ca un despot, ca un tiran, numai pt. placerea lui de a face rau si de a supune orice caracter, orice spirit care, potential vorbind, i-ar f  ...continuare .
2 comentarii
modifica
BULUMACUL LUI FUNDULEA
de enigmescu la: 05/08/2004 12:15:00
la o margine de net/ pe un site uitat de lume/ am venit si eu anume/ sa va spun un mic secret./ ca sa faci forum de obste/ unde mintea sa-ti aduni/ lasa-ntai pe cei nebuni/ cu invidia sa-mproaste,/ uita de dispretul lor/ formulat in seci cuvinte,/ chiar de-au luat-o inainte/ sa nu crezi ca au vreun spor./ cand tu cauti alinare/ sau un sfat prietenesc/ sa vezi cum unii-si gasesc/ sa te calce in picioare.../ vorbarie curgand multa,/ insotita de galceava,/ din a gurii limba bleaga.../ nici ei insisi nu se-asculta./ n-au nimic de spus, dar spun;/ au trait abia o clipa/ si in cap li se ridica/ gand firesc: "sunt cel mai bun!"/ n-au nimic de aratat/ si spre sfanta lor statuie/ desi-i pl  ...continuare .
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: