arhiva: 07/08/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Snapshot
de alma la: 07/08/2004 20:10:00
seara venita de pe marginea fluviului gange/ seara de namol galbui si umed<!--break-->/ seara pe marginea careia sta orasul intreg/ si spera ca scufundarea in apele ei tulburi / ii va aduce salvarea. /
comenteaza!
modifica
Ce parere aveti de siteuri de genul ...
de unchiu la: 07/08/2004 15:50:00
salut,/ ce parere aveti de siteurile de genul viatain2.ro ? vi se par necesare sau e doar o afacere pentru unii ?/ florin
comenteaza!
modifica
Departe...
de timea la: 07/08/2004 02:05:00
ce noapte s-a facut deodata afara.../ si ploaia plangea singura iara/ departe.../ si se facu frig si-un vant naprasnic a-nceput a bate/ departe.../ se mai aud din cand in cand, cum urla cainii-n intuneric/ dar nimeni nu-i mai simte, caci toti au amortit.../ doar eu ma chinui cu tacerea dureroasa/ si-as vrea s-o alung de tot, sau numai pentru un minut.../ imi cade greu, caci ce-i in mine nu ma lasa/ sa lepad si sa uit cel viforos trecut.../ s-o-nchid in mine iar... nu, nu mai pot/ caci m-am epuizat acum, am obosit de tot/ si simt ca nu mai sunt a mea deloc, deloc/ si in totalitatea firii mele nu mai sunt eu,/ si nici vreodat` am fost!/ mai vreau acel minut sa-ncerc sa uit de mine/ sa inchi  ...continuare .
3 comentarii
modifica
DC
de timea la: 07/08/2004 01:13:00
credeam odata in venetia apusului de soare/ si, leganand cate un pas umblam alene,/ lunecand.../ innobiland cu a mea umbra mirifica carare/ ce-mi deschidea spre suflet, o taina/ si spre gand, noi porti.../ da, ascundeau umilul inceput/ si promiteau tot alte zari,/ marete provocari.../ si ma intreb acum unde s-au dus/ ori de vreodata le-am avut/ si strans, in mana, le-am tinut.../ mi-e teama iar, sa cred ca le-am pierdut/ chiar le-am pierdut?!/ si nu mai stiu pe unde-am ratacit/ pe cine am vazut, si cine mi-a grait,/ nu stiu atunci de ce m-am agatat/ si dac-a fost un trunchi ce m-a impiedicat/ sau doar o aschie marunta.../ imi cade greu ca sa  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Iar eu?
de timea la: 07/08/2004 00:25:00
de unde vii tu, ploaie rece de lacrimi amare/ si incotro iti porti suieraturile asurzitoare, vant.../ prin fosnetul frunzelor se-ascunde cuvant/ si norii de plumb acopera patimi.../ si-as vrea sa stiu cum de m-ai nimerit/ tocmai pe mine... cum, oare/ credeai ca mi-a fost bine de m-ai inrobit.../ de unde ploua iar cu lacrimi amare?/ pe ce hamac credeai ca ma vei legana?/ durerea mea, in ce pamant/ gandeai ca o vei ingropa?.../ si incotro suiera iar asurzitorul vant?/ tu singur stii ca toata taina mea/ si tot secretul meu ce il credeai marunt/ sa-ti spuna ce-l framanta nu stiu de cand ar vrea/ iar, fosnetul frunzelor ascunde cuvant!/ ma-ntreb acum in cine p  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Boem
de timea la: 07/08/2004 00:05:00
perdeaua cade grea, stramba, murdara.../ peste ferestre vechi, de sticla innegrita/ si cum stam in fotoliul zdrentaros si putred/ eu, sopteam ceva din noica.../ si niste felinare rosii, mancate de vreme/ imi mai vegheau cuvintele perene/ si luminau fetele palide, manjite,/ acoperite cu ziare invechite/ ale tovarasilor mei.../ cesti ciobite de cafea neagra si deasa/ carti rupte, rasfoite iar si iar,/ si divane mari, cu perne de satin/ pazeau linistea ce-mi inspira dulce venin,/ afara ploaia bate-n geam si-n crengile batrane/ la noi focul a mocnit... dar e placut, e bine/ mirosul amarui de vechi / se lasa greu peste ale noastre capete plecate/ fum des de pipa ne impiedica vederea.../ soapte dup  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: