arhiva: 01/09/2004


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Buna dimineatza!
de dinisor la: 01/09/2004 22:53:00
v-ati gandit vreodata cat automatism zace in aceste vorbe : "buna dimineatza!" ? le rostim la inceputul fiecarei zi, fie ca avem sau nu dispozitia necesara. uneori suna impersonal, alteori taraganat, deseori automatic. / ___________________________________________________/ viata este timpul ce ne-a fost daruit de la prima pana la ultima clipa!
10 comentarii
modifica
SARMANUL ORB
de Dragos Dumitriu la: 01/09/2004 22:45:00
"sarmanul orb!"/ spuneau oamenii./ el trecea prin multime/ mandru,/ in redingota sa neagra,/ fara guler,/ incheiata pana sus,/ cravata corect legata,/ croindu-si drum/ cu bastonul alb,/ strangand in pumn/ maciulia de argint./ se spunea/ ca venea/ de departe,/ dar eu cred ca era/ de aici, din vecinatate./ pletele imprastiau/ un miros placut de mirodenii,/ iar barbisonul parea decupat/ din alte vremuri./ "sarmanul orb"/ spuneau oamenii,/ iar el zambea misterios,/ pasind drept,/ invaluit in ceata albastrie./ s-a oprit in fata mea:/ "tinere domn" a spus,/ "ma poti indruma spre/ palatul regal?"/ am ridicat din umeri/ si mi-am continuat/ goana fara a privi/ in urma./ "sarmanul orb"/ spuneau oamenii  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Petitie contra canalului ucrainean Bistroe, din Delta
de SB_one la: 01/09/2004 20:08:00
probabil ca stiti deja de magaria pe care o fac astia cu delta dunarii. / > > > http://www.petitiononline.com/romdelta/petition.html/ > > >/ > > >/ > > > aceasta este adresa listei de semnaturi pentru salvarea deltei / > > > de proiectul ucrainian. intrati si votati altfel nu veti mai avea/ > > > delta! desi... tipic romanesc, ne-am trezit cam tirziu. da' bine!/ > > > trimiteti acest mesaj mai departe !! dureaza 1 minut.../ > > >/
10 comentarii
modifica
Oamenii incearca sa ajunga zei
de Radu Herjeu la: 01/09/2004 15:23:00
a fost odata un loc ales la care ravneau toti pamantenii. un loc in care cei mari, cei frumosi, cei intelepti, cei puternici traiau in fericire si huzur, distractia lor preferata fiind impletirea sau despletirea firelor destinelor micilor muritori care se agitau toata ziua, acolo, la poalele muntelui, sa le aduca ofrande. iar in timpul liber visau la ziua in care vor ajunge si ei acolo... olimpici./ o data la 4 ani, oamenii, acesti minunati muritori, incearca sa ajunga zei, alegandu-i pe cei mai buni dintre ei. o data la patru ani, omenirea se scutura de zgura meschinariilor, a conflictelor interioare, a goanei dupa iluzoriu, a urii mocnite si se prezinta, despuiata de prejudecati si so  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Chronos timpul masoara
de luckystar la: 01/09/2004 13:54:00
chronos-batranul timpul masoara/ În clipele lungi sau vietile cari,/ În fata luminii, privirea coboara/ cu visul inchis in suflete mari./ cuvantul din gand ca pasarea zboara/ iubirea tuturor, deopotriva, o-mparte:/ sfanta icoana ura mereu o doboara,/ tristeti si dureri le-alunga departe./ din veacuri trecute si ere pierdute,/ spre zorii cei noi, un drum se abate:/ adevar si iubire sunt astazi vandute/ dar maine, in inimi, fi-vor durate./ si chronos-batranul, timpul masoara / În clipele lungi sau vietile cari/ În fata luminii privirea coboara,/ cu visul inchis in suflete mari/
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: